Libnet.ro
UNICEF

13:00

REVISTA PRESEI.Singura CET privata din Bucuresti, controlata de un apropiat al lui Becali.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI.Singura CET privata din Bucuresti, controlata de un apropiat al lui Becali.

Adevarul scrie, luni, despre felul in care Papa Francisc a reusit sa se pozitioneze in noua ordine mondiala: In batalia globala pentru restructurarea relatiilor de putere si re)castigarea zonelor de influenta, apare un nou actor factor major: Vaticanul. Papa Francisc a reusit intr-un timp foarte scurt sa se pozitioneze ca un actor de forta inconturnabil in noul sistem de relatii de putere, devenind personalitatea la care se raporteaza acum o mare parte din incercarile de solutionare a . continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. Povestea singurei CET private din Bucuresti, controlata de un apropiat al lui ...

Adevarul scrie, luni, despre felul in care Papa Francisc a reusit sa se pozitioneze in noua ordine mondiala: In batalia globala pentru restructurarea relatiilor de putere si re)castigarea zonelor de influenta, apare un nou actor factor major: Vaticanul. Papa Francisc a reusit intr-un timp foarte scurt sa se pozitioneze ca un actor de forta inconturnabil in noul sistem de relatii de putere, devenind personalitatea la care se raporteaza acum o mare parte din incercarile de solutionare a .

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a autorizat demolarea unei alte cladiri de peste 100 de ani din Bucuresti - str. Anton Pann nr. 29. Imobilul trebuia conservat

O alta cladire de peste 100 de ani din Bucuresti este demolata in acest moment, potrivit Asociatiei Salvati Bucurestiul. Este vorba de un imobil de pe strada Anton Pann nr 29, sector 3 Bucuresti, construit la sfarsitul secolului XIX. Cladirea nu este monument istoric insa face parte din zona protejata Labirint si ar fi trebuit conservata ca atare, avand grad maxim de protectie.

REVISTA PRESEI: Se schimba ordinea mondiala: Deciziile chinezilor pe care lumea le asteapta ...

In Capital citim ca Noua taxa pe motoarele mai mari de 3. 000 cmc va scumpi masinile, ceea ce mai mult va descuraja achizitia acestora decat va aduce bani la buget In incercarea de a taxa tot ce prinde, Guvernul a introdus peste noapte in Codul fiscal, modificat in luna august pentru a treia oara in acest an, accize pe mai multe produse pe care le-a incadrat in categoria celor de lux, printre care si masinile noi sau rulate cu motoare mai mari de 3. 000 cmc, importate din Uniunea Europeana.

Revista presei : Ce a apucat-o pe BCE?

Pe 7 noiembrie, Banca Centrala Europeana a surprins, scazand cu un sfert de punct procentual rata directoare, aducand-o la cel mai scazut nivel din istorie, de 0,25%. O decizie neasteptata dar binevenita, noteaza presa europeana.

REVISTA PRESEI 08.11.2013

ADEVARUL *Jaf de zeci de milioane de euro la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, institutia din subordinea prim-ministrului responsabila de retrocedari, a intrat in atentia procurorilor.

Pericol de EXPLOZIE intr-un bloc din Bucuresti

Pericol de explozie azi-noapte, intr-un bloc din Capitala. Un sofer neatent a intrat cu masina intr-o magistrala de gaze si a avariat-o. O parte din locatarii blocului au auzit bubuitura si au iesit in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )