Libnet.ro
UNICEF

13:00

REVISTA PRESEI: in ce stadiu se afla autostrada Targu Mures-Iasi

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: in ce stadiu se afla autostrada Targu Mures-Iasi

In ziarele de marti citim despre un buncar din Botosani care facea partedin planul de aparare al comunistilor, moartea unei femei la o zi dupa ce i s-a dat drumul din spital, stadiul in care se afla autostrada Targu Mures-Iasi, dar si despre noul Cod Fiscal. continuă pe România Liberă

Autostrada A8 Targu Mures - Iasi: Autostrada care ar urma sa lege Moldova cu Vestul

Autostrada care sa lege Moldova de reteaua autostrazilor care duc spre Vest e in atentia autoritatilor deja de mai bine de opt ani, insa pentru ea s-au facut doar studii, iar toata atentia din partea politicului a ramas doar pe hartie. Acum autoritatile se pregatesc sa contracteze un nou Studiu de Fezabilitate. Desi trecuta inca din 2012 pe reteaua centrala TEN-T - deci finantabila in mare parte prin fonduri europene - autostrada a fost pasata de la un minister la altul in perioada cuplului Dan Sova - Relu Fenechiu, iar amanarile s-au tinut lant ulterior. Acum, in ultima varianta a Master Planului, autostrada de la Targu Mures la Iasi apare cu un cost de circa 4,1 miliarde de euro si e singura autostrada fazata, adica in doi pasi: intai drum expres, iar apoi transformata in autostrada. HotNews. ro va prezinta istoria zbuciumata a unui proiect necesar pentru Moldova, dar care s-a zbatut intre politicieni, tergiversari administrative, studii si preturi prohibitive.

Alerta la Targu-Mures de ziua libertatii secuiesti (VIDEO)

Cu toate ca liderul secuilor, Izsak Balazs, a anuntat public ca nu mai este organizatorul actiunilor dedicate asa zisei Zile a Libertatii Secuiesti de la Targu Mures, acesta nu a depus un document la Primarie.

AFERIM! - premiera de gala la Targu-Mures

AFERIM!, cel mai asteptat film romanesc al anului, va avea o dubla premiera de gala la Targu-Mures in prezenta echipei. AFERIM! in regia lui Radu Jude, este un un film istoric a carui actiune are loc in Tara Romaneasca a inceputului de secol XIX.

Antrenorul dinamovist Mihai Teja acuza arbitrajul: La Targu Mures e taram interzis. Toate reactiile dupa ASA - Dinamo 2-1

Dinamo a condus cu 1-0 la pauza meciului cu ASA Targu Mures, dar a pierdut cu 2-1, cu doua supergoluri marcate de Gabi Muresan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )