Libnet.ro
UNICEF

07:30

Revolutia Digitala - o amenintare mai mare decat migratia si crizele pietelor, insumate!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Revolutia Digitala - o amenintare mai mare decat migratia si crizele pietelor, insumate!

Forumul de la Davos: Societatea umana este pe cale sa se schimbe in profunzime * Pentru regenerabile, viata nu va fi usoara! A patra Revolutie Industriala - Revolutia Digitala - tema celui de-al 46-lea Forum Economic Mondial de la Davos Elvetia) - reprezinta o amenintare mai mare la adresa omenirii decat migratia necontrolata si crizele pietelor, insumate! Lansarea Forumului Economic de la Davos s-a desfasurat intr-o deprimanta stare de anxietate dex: insecuritate, neliniste, tulburare, griji, temeri, ingrijorare, teama, framantari, stres), marcata chiar si de o noua cadere istorica a pietelor, in special de titei, care dupa un soc de -3% a atins un nou minim istoric de 26,94 USD/baril, insa si a actiunilor, in special din Europa, cu peste -3%, si in SUA tot cu -3%. Cu scaderile de peste 1% din China ne-am obisnuit deja, insa mai putin cu cea din intreaga Asie - intre care Japonia aproape -4%, Hong Kong chiar peste -4%, Singapore -3% si tot asa. continuă pe Ziarul Bursa

Reprezentantii profesorilor vor ca salariul dascalilor debutanti sa fie cu 150% mai mare decat salariul minim

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere ca, in viitoarea lege a salarizarii, salariul de baza al profesorului debutant sa fie cu 150% mai mare decat salariul minim pe economie. De asemenea, FSLI mai cere ca salariul invatatorului cu studii medii sa fie de 80% din cel al profesorului. Ministerul Muncii va elabora proiectul legii salarizarii unitare pana in data de 10 februarie.

A fost descoperit inca un mare numar prim. Are cu cinci milioane de cifre mai mult decat numarul anterior

Cel mai mare numar prim cunoscut a fost descoperit de un computer de la o universitate din Missouri, informeaza BBC. com.

Sistemul Solar ar mai putea avea o planeta, de zece ori mai mare ca Terra

Sistemul Solar ar putea sa includa o a noua planeta, de 10 ori mai mare decat Terra.

Ollie de la Sphero e un robotel mult mai distractiv decat BB8

De Sphero este posibil sa fi auzit de curand, odata cu jucaria BB8, inspirata de robotul din Star Wars. Totusi, BB nu a fost prima jucarie conectata de la ei. Ollie este un robot telecomandat cu potential si mai mare de distractie. il legi la smartphone prin Bluetooth si il controlezi prin cateva atingeri pe [].

Basmele, mult mai vechi decat se credea: Unele dintre ele dateaza din Epoca Bronzului

Unele basme precum Frumoasa si bestia si Rumpelstiltskin isi au originea in urma cu mii de ani, poate chiar in perioade preistorice, o astfel de poveste provenind din Epoca Bronzului, sustin academicienii, potrivit The Guardian. Folosind tehnici imprumutate de la biologi, acestia au studiat legaturile si similitudinile dintre 275 de basme indo-europene din intreaba lume si au constatat ca unele dintre ele sunt mult mai vechi decat se stia, datand cu mult dinaintea dovezilor scrise.

Basmele sunt mai vechi decat Biblia

Un studiu recent arata ca unele dintre cele mai cunoscute povesti pentru copii sunt de fapt mai vechi decat se credea. Teoriile de pana acum aratau ca basme precum Frumoasa si Bestia sau Jack si vrejul de.

Berlin: Autoritatile vor sa transforme fostul aeroport Tempelhof in cel mai mare centru de primire a refugiatilor

Fostul aeroport Tempelhof din Berlin, un simbol in vremea Razboiului Rece, ar putea fi transformat in cel mai mare centru de primire pentru refugiati, conform unui plan controversat ce va fi luat in dezbatere joi de autoritatile capitalei germane, transmite DPA.

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Europa.

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de.

Cea mai mare hora organizata vreodata la Buzau va fi duminica, de Ziua Unirii

Ziua Unirii va fi sarbatorita intr-un mod inedit, la Buzau. Trei institutii de cultura, Muzeul Judetean, Centrul de Cultura si Arta si Teatrul G. Ciprian, organizeaza in parteneriat manifestari pe durata intregii zile, iar momentul culminant va fi cea mai mare hora organizata vreodata la Buzau, de la ora 10.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )