Libnet.ro
UNICEF

17:00

Revolutia fracturarii hidraulice din Statele Unite: Cum a fost posibila? Cand se va termina? Va putea fi exportata in alte tari?

Hotnews Hotnews,
 Revolutia fracturarii hidraulice din Statele Unite: Cum a fost posibila? Cand se va termina? Va putea fi exportata in alte tari?

Un nou OPEC a aparut, creand o noua balanta a puterii. Detronarea OPEC-ului ca manipulator al pretului petrolului este ceea ce aproape fiecare Presedinte american, incepand cu Richard Nixon, a avut in minte atunci cand au promis sa gaseasca o modalitate de a face Statele Unite independente energetic, fara a mai fi inlantuite de petrolul din Orientul Mijlociu sau OPEC, mai ales dupa embargourile din anii 1960 si 1970. A revenit actualului Presedinte american mandria sa declare poporului sau ca Statele Unite sunt acum la butoanele de comanda ale lumii petrolului si gazelor. continuă pe Hotnews

Italia: O romanca a fost eliberata dintr-o ferma din Sicilia unde a fost sechestrata si violata timp de noua ani

O imigranta romanca a fost eliberata de autoritatile italiene, dupa ce timp de noua ani a fost sechestrata intr-o ferma din Sicilia, unde a fost violata de patronul pentru care lucra si a fost fortata sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )