Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rezervele valutare ale Romaniei au ajuns la 31,06 miliarde de euro

România Liberă România Liberă,
Rezervele valutare ale Romaniei au ajuns la 31,06 miliarde de euro

Rezervele valutare are Romaniei au ajuns la 31,06 miliarde de euro dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a ridicat acest nivel cu 186 milioane euro in luna septembrie. continuă pe România Liberă

Rezervele valutare ale Romaniei: 31,06 miliarde euro. Isarescu: Am tinut rezerva lichida in perioada crizei. N-am plasat-o pe Bursa sau in active mai putin lichide pentru ca ne-ar fi scazut din credibilitate

La 30 septembrie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 31,06 miliarde de euro, in crestere fata de nivelul de la finalul lunii august 30,87 miliarde de euro), a transmis miercuri BNR. Am pastrat nivelul rezervelor valutare mai ridicat decat cel optim. Rezerva internationala- incluzand banii bancilor, banii atrasi de la Fond, banii ministerului Finantelor bufferul de valuta) din conturile noastre- i-am tinut in perioada post criza la un nivel inalt. As spune peste nivelul optim, daca consideram optimul ca fiind 4-6 luni de importuri. Noi am avut si 9 luni de importuri acoperite, a explicat marti Guvernatorul Isarescu.

Rezervele valutare au crescut cu 186 mil. euro in septembrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut in septembrie cu 186 milioane euro, la 31,06 miliarde euro, in conditiile unor intrari de 1,41 miliarde euro, in principal din reducerea rezervelor minime in valuta la 16% in iulie,.

Bloomberg: Investitorii au incredere in perspectivele economice ale Romaniei

Investitorii au incredere in perspectivele economice ale Romaniei, pe masura ce tara noastra se pregateste sa incheie dependenta de FMI, noteaza Agerpres, care citeaza Bloomberg. in acest fel, a fost posibi.

CSAT va dezbate astazi posibilele contributii ale Romaniei la coalitia condusa de SUA impotriva SI

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), condusa de presedintele Romaniei, Traian Basescu, va avea loc astazi incepand cu ora 16. 00, pe ordinea de zi regasindu-se discutii cu privire la posibilele contributii ale tarii noastrea la coalitia internationala condusa de Statele Unite ale Americii impotriva Statului Islamic din Irak si Levan, dar si la participarea Armatei Romaniei la misiunea NATO Resolute Support din Afganistan in anul 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )