Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rezervele valutare la BNR au ajuns la 34,562 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezervele valutare la BNR au ajuns la 34,562 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR)au crescut, la finele lunii trecute, pana la nivelul de 34,562 milioane euro, fata de 33,086 milioane euro, valoare inregistrata la data de 30 septembrie, potrivit unui comunicat de presa publicat pe pagina de internet a BNR. continuă pe Ziarul Bursa

Imprumuturile atrase de Finante au dus rezerva valutara la 34,5 mld. euro, in crestere cu 1,47 mld.

Imprumuturile atrase de Ministerul Finantelor Publice au contribuit semnificativ la cresterea rezervei valutare de la BNR in luna octombrie, care au atins 34,56 miliarde euro, cu aproape 1,5 miliarde euro peste nivelul din septembrie, scrie Mediafax .

Lichiditate de circa 34,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 34,1 milioane lei circa 7,68 milioane euro).

UPDATE: Statul a atras peste 380 milioane euro prin vanzarea a 15% din Romgaz.

UPDATE: Romgaz a vandut 15% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 1,7 miliarde lei 534 milioane dolari sau 382,8 milioane euro). Transa destinata investitorilor mici a fost majorata de la 15% la 20% din totalul ofertei. Investitorii institutionali din strainatate au preluat 60% din oferta, transmite Mediafax. Oferta s-a incheiat joi, iar pretul a fost fixat la 30 lei pentru o actiune, aproape de nivelul superior al intervalului stabilit, rezultand un cost de 9,25 dolari pentru .

Profit de 127 milioane euro pentru BCR la noua luni

BCR a inregistrat un profit net de 559,8 milioane lei 126,9 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, fata de o pierdere de 758,9 milioane lei 172,1 milioane euro), in perioada corespunzatoare a anului trecut, a anuntat institutia de credit.

Safety Broker a inregistrat aproximativ 37,68 milioane euro

Safety Broker, compania de brokeraj in asigurari, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, aproximativ 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

A suspendat hotararea prin care Cupru Min era obligata sa plateasca 17 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata sa plateasca 17 milioane euro catre Energo Mineral, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Surse: Pentru eliberarea ostaticilor francezi din Niger s-au platit cel putin 20 milioane euro

Pentru eliberarea celor patru ostatici francezi rapiti in septembrie 2010 in nordul Nigerului, de catre islamisti inarmati, a fost platita o suma cuprinsa intre 20 si 25 milioane euro, potrivit unei surse.

SAP Romania, vanzari de 10,3 milioane euro in 2012 pe piata solutiilor ERP

SAP Romania, subsidiara liderului mondial pe piata de solutii software de business, SAP AG, a inregistrat, anul trecut, vanzari de solutii ERP Enterprise Resource Planning) de peste 10,3 milioane euro, in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, potrivit celui mai recent studiu de piata Pierre Audoin Consultants PAC).

Investitie de 22 de milioane euro la Ploiesti, intr-o noua linie de productie a companiei Coca-Cola

Compania Coca-Cola a inaugurat, miercuri, la Ploiesti, o noua linie de imbuteliere pentru Cappy Pulpy, dupa o investitie de 22 de milioane de euro, bautura urmand sa fie distribuita catre circa 100 de milioane.

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie/Cum va arata un portal web in s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )