Libnet.ro
UNICEF

00:07

REZULTATE ALEGERI MARAMURES. Chereches a castigat cu circa 70% Primaria Baia Mare

Antena3 Antena3,
REZULTATE ALEGERI MARAMURES. Chereches a castigat cu circa 70% Primaria Baia Mare

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita, a castigat un nou mandat pentru sefia orasului obtinand 69,3% din. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI TULCEA. PSD a castigat alegerile in judet

Organizatia judeteana a PSD a obtinut 16 mandate de primar, cea a PNL - 7, iar PMP si Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania au cate un mandat de primar, potrivit.

Rezultate alegeri locale 2016. Cine a castigat primariile din judetul Sibiu

PSD si PNL isi impart primariile la alegeri locale 2016 in judetul Sibiu. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a afla rezultatele alegerilor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Cine a castigat Primaria Brasov

Un numar de 15 candidati, 10 din partea formatiunilor politice si cinci independenti, care s-au inscris la Biroul Electoral Municipal in cursa pentru functia de.

REZULTATE ALEGERI SUCEAVA. Liberalul Ion Lungu a castigat al patrulea mandat

Liberalul Ion Lungu a reusit sa obtina al patrulea mandat consecutiv de primar al Sucevei, potrivit numaratorii paralele a organizatiei judetene a PNL.

Rezultate Alegeri locale 2016. Candidatul PNL judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat a castigat Primaria Cungrea

Rezultate Alegeri locale 2016. Liviu Dumitru Voiculescu, judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, dosar aflat pe rolul Tribunalului Dolj, a castigat in cadrul Alegerilor locale 2016 Primaria Cungrea, fiind unul din cei 12 primari ai PNL in judetul Olt.

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Lia Olguta Vasilescu a castigat cu peste 60% din voturile alegatorilor

Candidatul PSD la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a castigat inca un mandat de primar cu 61% din voturile alegatorilor prezenti duminica la urne, potrivit numarato.

REZULTATE ALEGERI VALCEA. PSD obtine mai multe voturi pentru CJ, dar PNL a castigat cu 20 de primarii mai mult

PSD a castigat alegerile in judetul Valcea, ca numar de voturi pentru Consiliul Judetean, potrivit datelor partiale furnizate de BEJ, liberalii.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Cine a castigat Primaria Braila

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRAILA Candidatii pentru Primaria Municipiului Braila au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la proiectele pentru oras si crearea de noi locuri de munca.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )