Libnet.ro
UNICEF

21:01

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, despre un refuz al lui Basescu: La un atac ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, despre un refuz al lui Basescu: La un atac ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca varianta in care seful statului ar refuza desemnarea lui Victor Ponta ca premier ar fi una din registrul aberatiei, echivaland in acest moment cu un razboi nuclear din punct de vedere politic, potrivit Mediafax. In conformitate cu Constitutia, Traian Basescu trebuie sa ia act de aceasta exprimare de vointa foarte clara a alegatorilor romani, sa desemneze premierul, si anume pe Victor Ponta, sa convoace Parlamentul, sa se . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, dupa exit-poll: il salut pe viitorul premier ...

Copresedintele USL Crin Antonescu, a declarat duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca votul este un vot care ii ia dreptul lui Traian Basescu de a se mai juca cu soarta voastra. Cititi in continuare cele mai importante declaratii ale lui Crin Antonescu in format LIVE TEXT: Le multumesc celor care au dat votul lor USL. Va multumim si va spunem ca fara dumneavoastra, USL nu ar fi existat, USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost anul victoriei, victoria dumneavoastra in primul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Borbely, despre USL: Nu am decis inca, evident, ce fel ...

Vicepresedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, la Miercurea Ciuc, ca reprezentantii Uniunii nu au decis deocamdata ce fel de colaborare va fi, daca va fi sau nu cu USL, printre punctele de negociere fiind masuri economice, legea minoritatilor, modificarea Constitutiei, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este important acest semnal al discutiilor intre UDMR si USL - n. r. ) si trebuie sa va spun ca, de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )