Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate alegeri partiale 2014. Cine sunt cei sase noi parlamentari

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri partiale 2014. Cine sunt cei sase noi parlamentari

Pe langa alegerile europene, in Romania vor fi organizate astazi si alegeri partiale. Unii romani ii vor alege pe cei sase parlamentari care vor umple colegiile ramase libere ca urmare a unor arestari. De asemenea, vor fi completate si locurile de primar ramase vacante in urma unor decese. Pe parcursul intregii zile, adevarul. ro va va tine la curent cu situatia din fiecare colegiu in care se organizeaza alegeri partiale. continuă pe Adevărul

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, judetul Vaslui. Alegatorii din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir isi vor desemna astazi primarul. Pentru cei 2. 018 de cetateni cu drept de vot, pe raza comunei au fost organizate cinci sectii de votare, la Hurduci, Grumezoaia, Gusitei, Plotonesti si Urlati.

Alegeri partiale 2014. Breznita Ocol, comuna unde se voteaza si pentru primar si pentru europarlamentare

Alegeri partiale 2014. Breznita Ocol, comuna unde se voteaza si pentru primar si pentru europarlamentare La Breznita Ocol, o comuna aflata la o aruncatura de bat de municipiul Drobeta Turnu Severin, sunt alegeri partiale. Oamenii pun stampila de doua ori, o data pentru viitorii europarlamentari si a doua ora isi voteaza noul primar, caci cel care a fost in functie pana acum este condamnat pentru afaceri imobiliare cu multe zerouri.

Alegeri partiale 2014. Bucurestenii din Secorul 4 voteaza, duminica, si pentru desemnarea unui senator

Alegeri partiale 2014, Bucuresti. Locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei se vor exprima de doua ori prin vot duminica, 25 mai. in paralel cu alegerile europene, sunt organizate alegeri partiale pentru locul de senator vacantat de Dan Voiculescu.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din doua localitati buzoiene isi aleg noi consilieri, iar in alte doua comune se voteaza candidatii la primarie

Alegeri partiale 2014, judetul Buzau. Duminica, in judetul Buzau, peste 18. 000 de oameni dintr-un oras si trei comune sunt asteptati sa isi aleaga, dupa caz, primarul sau consilierii locali. Alegerile partiale 2014 au loc la Pogoanele si Calvini, acolo unde Consiliile Locale au fost dizolvate ca urmare a unor neintelegeri, precum si la Ziduri si Valea Ramnicului, unde primarii au decedat.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din Paulesti si Magureni, judetul Prahova, isi aleg candidatii pentru Primarie

Alegeri partiale 2014, Prahova. Simultan cu alegerea candidatilor pentru Parlamentul European, alegatorii din comunele prahovene Paulesti si Magureni sunt chemati duminica la vot pentru desemnarea primarilor. Alegerile partiale 2014 se desfasoara in aceste comune dupa ce edilii au decedat in timpul mandatelor.

Alegeri partiale 2014. Live text. Locuitorii din Apata, judetul Brasov, isi aleg duminica primarul

Alegeri partiale 2014, judetul Brasov. Pe langa europarlamentari, locuritorii din Apata judetul Brasov) sunt chemati la urne si pentru alegerile partiale 2014. Fotoliul de primar a ramas liber inca din aprilie 2013, dupa ce ediliul ales cu un an inainte a decedat.

Alegeri partiale 2014. Live text: Alegatorii din Colegiul II Satu Mare isi aleg candidatii pentru Camera Deputatilor

Alegeri partiale 2014, Satu Mare. Aproape 66. 000 de alegatori din Colegiul 2 Satu Mare sunt asteptati duminica la urne, la alegerile partiale 2014, pentru a-si desemna reprezentantul in Camera Deputatilor, postul fiind vacant din decembrie 2013, cand Ovidiu Silaghi a devenit europarlamentar.

Alegeri partiale 2014. Live text. Locuitorii din Borsa, judetul Maramures, isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, Maramures. in timp ce marea majoritate a romanilor sunt invitati duminica, 25 mai, sa-si aleaga viitorii parlamentari europeni, maramuresenii din orasul Borsa isi vor alege si primarul. 995 de persoane au drept de vot in aceasta localitate, iar in competitie s-au inscris sapte candidati.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din Galati isi aleg un nou deputat pentru Colegiul nr. 9

Alegeri partiale 2014, judetul Galato. Sunt asteptati la urne aproape 25. 000 de locuitori ai cartierelor Aurel Vlaicu, Micro 13B, Micro 14, Micro 38, Micro 39 A, Micro 39 B, Micro 39 C si Micro 40. Ei vor trimite in Parlament un nou deputat, dupa ce social-democratul Aurel Nechita a ramas fara fotoliu din cauza unei incompatibilitati sesizata de ANI.

Alegeri partiale 2014. Live text. 2.682 de alegatori din Hulubesti, judetul Dambovita, asteptati, duminica, la vot si pentru desemnarea Consiliului Local

Alegeri partiale 2014, comuna Hulubesti. in Dambovita, odata cu alegerile pentru Parlamentul European, se vor organiza si alegeri locale partiale la Hulubesti. in timp ce in toate celelalte 88 de localitati, oamenii vor veni la urne doar pentru a alege europarlamentarii, la Hulubesti vor avea loc si alegeri partiale, pentru a se desemna componenta Consiliului Local, la aproape un an de la dizolvarea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )