Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 I.C. Bratianu, comuna fruntasa la numarul de votanti pe listele suplimentare

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri prezidentiale 2014 I.C. Bratianu, comuna fruntasa la numarul de votanti pe listele suplimentare

In comuna I. Bratianu din judetul Tucea, pe listele suplimentare au votat 191 de persoane. Primarul are o explicatie: oamenii locuiesc in comuna, dar au actele de identitate pe Galati. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 I.C. Bratianu, comuna fruntasa la numarul de votanti pe listele suplimentare

In comuna I. Bratianu din judetul Tucea, pe listele suplimentare au votat 191 de persoane. Primarul are o explicatie: oamenii locuiesc in comuna, dar au actele de identitate pe Galati.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Iasi. Victor Ponta, salvat de primarii traseisti in fieful PSD din Moldova

25 de primari dintre cei 98 existenti in judetul Iasi au gasit mai atragatoare doctrina social-democrata si au trecut la PSD cu doar cateva zile inainte de primul tur de scrutin de la alegeri prezidentiale 2014. Analiza votului din judet arata ca, fara ei, Victor Ponta putea pierde in fieful PSD din Moldova, condus de baronul Gheorghe Nichita.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 BRASOV. Primul tur Klaus Iohannis a castigat in municipiu, dar si in orasele din judet

Candidatul ACL, Klaus Iohannis a castigat in opt dintre cele zece orase si municipii din Brasov. Victor Ponta candidatul PSD a obtinut victoria in doar doua orase. Iohannis a castigat si in mediul rural primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. in Vrancea, diferenta de voturi dintre Ponta si Iohannis este aceeasi din 2004 dintre Nastase si Basescu

La alegerile prezidentiale 2014, Victor Ponta a obtinut 49,95%, urmat de Klaus Iohannis, cu 26,82%, Elena Udrea - 5,71%, Dan Diaconescu - 5,21%, Corneliu Vadim Tudor - 3,57%, Calin Popescu Tariceanu - 3,33% si Monica Macovei - 2,81%.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Cum s-a votat masiv pe liste suplimentare in judetul Calarasi

Misterul voturilor de pe listele suplimentare din judetul Calarasi, la alegerile prezidentiale din 2014, ramane inca un mister. 761 de persoane, cu 6. 535 mai multe decat la alegerile din 2009crestere de 63,91%), au venit si au votat in Baragan.

Rezultate alegeri prezidentiale Brasov primul tur. Klaus Iohannis a castigat in municipiu, dar si in orasele din judet

Candidatul ACL, Klaus Iohannis a castigat in opt dintre cele zece orase si municipii din Brasov. Victor Ponta candidatul PSD a obtinut victoria in doar doua orase. Iohannis a castigat si in mediul rural primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Votul pe liste suplimentare. Cum a ridicat o nunta din satul brailean Cotu Lung numarul alegatorilor prezentati la urne

La Braila, au votat pe liste suplimentare 9. 057 de persoane, dintr-un total de 154. 382 alegatori prezentati la urne. Cele mai multe voturi pe liste suplimentare s-au inregistrat in municipiu, unde exista si cele mai multe sectii de votare. Se remarca, insa, si cateva localitati din mediul rural unde, desi populatia este foarte scazuta, la vot s-au prezentat multi cetateni care au domiciliul in alta parte.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Cum au ridicat scorul PSD primarii traseisti

Prevederile OUG 55 privind migratia alesilor locali au adus Partidului Social DemocratPSD) inca 2 edili in judetul Calarasi, dar si voturi multe pentru Victor Ponta. Astfel, PSD, care avea 11 primari in functie dupa alegerile din 2012, are in prezent 13.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur Olt. ACL Olt a depus sesizari la Parchet si BEJ pe motiv de suspiciuni de turism electoral

Filiala judeteana Olt a Aliantei Crestin-Liberala ACL) a depus, marti 4 noiembrie, o sesizare la Biroul Electoral Judetean, precum si o plangere penala la Parchetul Slatina, prin care sesizeaza cercetarea de catre autoritati a faptului ca un numar suspect de mare de alegatori au votat pe liste electorale suplimentare duminica 2 noiembrie, aratand ca exista motive sa creada in practicarea turismului electoral.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 1.700 de damboviteni si-au facut carti noi de identitate in ziua de alegeri

Peste 1. 700 de damboviteni si-au ridicat carti noi de identitate de alegerile prezidentiale 2014. Cele mai multe solicitari au fost inregistrate in cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Targoviste. Este vorba de 149 de carti de identitate care au fost eliberate intre orele 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )