Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Adevărul Adevărul,
Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro. continuă pe Adevărul

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu

Rezultate BAC 2015 Sibiu. Absolventii de liceu vor putea vedea pe 7 iulie listele cu rezultate de la Bacalaureat 2015 Sibiu. in aceeasi zi, cei nemultumiti de rezultate BAC 2015 Sibiu vor putea depune contestatii.

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Topul liceelor din judetul Sibiu, in functie de procentul de promovabilitate

Colegiul National Samuel von Brukenthal conduce in topul liceelor dupa afisarea primelor rezultate Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Potrivit primelor rezultate BAC 2015, inainte de contestatii, la Brukenthal a picat un singur elev.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Olt. Elevii, usurati: Nota a contat mai putin, important a fost sa promovam

Rezultate Bacalaureat 2015. Primele rezultate la BAC 2015 afisate marti - 7 iulie, arata ca rata de promovare la sesiunea de vara a examenului in judetul Olt este de 57,10% inainte de contestatii, cu aproape 9 procente mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Elevii care au vrut sa vada la fata locului notele obtinute nu au mai asteptat afisarea rezultatelor de pe siteul Ministerului Educatiei si au venit la sediile liceelor.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO SIBIU. Notele obtinute de elevii din Sibiu la BAC

Liceenii din judetul Sibiu afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Note uriase la Sibiu

Primele rezultate inaintea contestatiilor s-au afisat pe edu. rosi pe www. isjsibiu. ro, scrie turnulsfatului. ro. Potrivit Inspectoratului.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Promovabilitate de 55,7% in Calarasi; in Giurgiu, circa 36% din candidati au promovat

Peste 55 la suta dintre elevii care au sustinut examenul de bacalaureat in judetul Calarasi au promovat, in timp ce in Giurgiu, judetul cu cele mai slabe rezultate, procentul.

Rezultate Bacalaureat 2015 Vrancea. Laura Teodora Loghin nu a avut timp sa se bucure de nota maxima: Acum plec la pregatire la fizica pentru facultate

Rezultate Bacalaureat 2015. Din situatia statistica realizata la nivelul judetului Vrancea rezulta ca trei candidati au obtinut media 10. Cele mai bune rezultate BAC 2015 le-au obtinut elevii de la Colegiul National Unirea, unde promovabilitatea a fost de 100%.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Topul judetelor cu medii de 10 la BAC

Cele mai multe medii de 10 la Bacalaureat au fost inregistrate in judetele Timis 9) si Maramures 7).

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Frauda la Bacalaureat. 200 de elevi risca sa fie eliminati

Ministerul Educatiei cerceteaza un caz de frauda la bacalureat, la Colegiul Tehnic Unirea din Stei, judetul Bihor, unde, in 10 din cele 14 sali, profesorii asistenti au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )