Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rezultate simulare Bacalaureat Valcea. Elevii de clasa a XII-a au obtinut rezultate mai bune decat cei de a XI-a

Adevărul Adevărul,
Rezultate simulare Bacalaureat Valcea. Elevii de clasa a XII-a au obtinut rezultate mai bune decat cei de a XI-a

Peste 50 % din cei peste 3300 de elevi de clasa a XII-a care au sustinut simularea la Limba si literatura romana au obtinut note peste 5. in schimb, promovabilitatea este de 41 % la matematica si istorie. Rezultatele obtinute de acestia sunt insa mai bune decat cele ale colegilor de a XI-a. continuă pe Adevărul

Rezultate Simulare Bac 2014. Lista notelor obtinute. Peste 50 % dintre elevii valceni au luat note sub 5 la matematica

Peste 50 % din cei peste 3300 de elevi de clasa a XII-a care au sustinut simularea la Limba si literatura romana au obtinut note peste 5. in schimb, promovabilitatea este de 41 % la matematica si istorie. Rezultatele obtinute de acestia sunt insa mai bune decat cele ale colegilor de a XI-a.

Rezultate Simulare Bac 2014: 52% dintre elevii de clasa a XII-a au luat note intre 5 si 6

Ministerul Educatiei a centralizat rezultatele simularii la Bacalaureat. Datele arata ca 52% dintre elevii de clasa a XII-a au luat note peste 5, insa sub 6, care este nota de trecere. Peste 50 la suta din elevii.

Rezultate Simulare Bac 2014: 52,8% dintre elevii de clasa a XII-a au luat note peste 5 la Limba romana

Ministerul Educatiei Natonale a centralizat datele privind rezulatele probelor sustinute in cadrul simularii nationale pentru examenul de Bacalaureat, atat pentru elevii clasei a XI-a, cat si pentru elevii.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Circa jumatate dintre elevi nu au luat 5

Mai bine de jumatate dintre elevii de clasa a XII-a au luat note sub 5 la simularea examenului de Bacalaureat. Situatia este si mai dezastruoasa la clasa a XI - a unde putin peste 36% dintre elevi au reusit sa ia note peste 5. Cadrele didactice sustin insa ca se asteptau la rezultate si mai proaste.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014: Jumatate dintre liceenii vasluieni nu au luat note de trecere

Atat la proba scrisa la limba romana, cat si la cea obligatorie a profilului, matematica sau istorie, doar jumatate dintre elevii vasluieni de clasa a XII-a, care au sustinut simularea bacalaureatului, au obtinut note de trecere. La clasa a XI-a, rezultatele sunt si mai slabe.

Simulari Bacalaureat 2014 Astazi se afiseaza rezultatele simularilor de la Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a

Elevii claselor a XI-a si a XII-a afla astazi, 14 martie, rezultatele de la simularea examenelor de Bacalaureat. Anul acesta, liceenii au sustinut pentru prima data aceste simulari la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti elevii. O alta premiera a simularilor din acest an a reprezentat-o sustinerea testelor si de catre elevii de clasa a XI-a. Simularile probelor de BAC au inceput pe 3 martie, cu proba scrisa de Limba si literatura romana, iar ultima proba a fost cea la alegere a profilului si specializarii, sustinuta pe 7 martie.

UPDATE Simulari Bacalaureat 2014 S-au afisat rezultatele simularilor de la Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a

UPDATE Elevii claselor a XI-a si a XII-a au aflat astazi, 14 martie, rezultatele de la simularea examenelor de Bacalaureat. Anul acesta, liceenii au sustinut pentru prima data aceste simulari la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti elevii. O alta premiera a simularilor din acest an a reprezentat-o sustinerea testelor si de catre elevii de clasa a XI-a. Simularile probelor de BAC au inceput pe 3 martie, cu proba scrisa de Limba si literatura romana, iar ultima proba a fost cea la alegere a profilului si specializarii, sustinuta pe 7 martie.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Alba au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Alba indica, asa cum era de asteptat, note mici obtinute de elevii claselor a XI-a si a XII-a. Absolventii din acest an au inregistrat procente de note peste 5, de 52 la suta la Matematica si 58 la suta la Limba si literatura romana. La clasa a XI-a rezultatele sunt si mai proaste.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Matematica piatra de moara pentru toti elevii de la Olt

Experimentul realizat de diriguitorii invatamantului in cadrul simularii examenului de bacalaureat a ajuns la final odata cu publicarea rezultatelor, vineri 14 martie. La Olt, situatia releva o superficialitate crasa a elevilor din clasa a XI-a, unde doar 28,8% dintre ei au reusit sa obtina nota 5,00 la Matematica sau Istorie. Nici colegii lor mai mari din clasa a XII-a nu se pot lauda cu rezultate mai bune la Matematica.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Jumatate din elevii din Prahova au luat note peste 5

Doar jumatate dintre elevii de clasa a XII-a din Prahova au obtinut note peste 5 la simularea examenului de bacalaureat. Situatia este si mai grava la clasa a XI-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )