Libnet.ro
UNICEF

12:30

Riscurile postului. Care sunt cele doua tipuri de afectiuni care se pot agrava

Adevărul Adevărul,
Riscurile postului. Care sunt cele doua tipuri de afectiuni care se pot agrava

Pacientii diagnosticati cu afectiuni gastro-intestinale sau hepato-biliare pot resimti neplaceri daca tin post si nu isi respecta regimul alimentar indicat de specialist. De aceea, inainte de a lua decizia de a tine post trebuie sa se adreseze medicului curant. continuă pe Adevărul

Care sunt cele cinci carti psihologice care te pot ajuta sa iti schimbi viata

Cu totii stim ce resursa valoroasa poate fi psihologia practica. Fara a intra in detalii, am pregatit pentru iubitorii de carti psiholgice o selectie de cinci titluri a caror aplicare poate avea rezultate vizibile in mai multe aspecte ale vietii - fie.

Cele mai frecvente greseli sexuale comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate.

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul.

Traficul din Bucuresti va fi restrictionat, duminica, din cauza repetitiilor pentru parada de Ziua Nationala. Care sunt solutiile propuse de autoritati

Repetitiile pentru parada militara de Ziua Nationala care vor avea loc, duminica, se vor desfasura in zona Arcului de Triumf, iar traficul rutier va fi restrictionat, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Bayern, invinsa DRAMATIC in Rusia. Care sunt REZULTATELE serii in Champions League (FOTO)

Daca marti seara rezultatele din Champions League ne-au tinut cu sufletul la gura, miercuri, lucrurile s-au schimbat. Nu au fost rezultate surprinzatoare, singurul meci care a creat emotii a fost cel dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )