Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Anghel, digital marketing ING Romania: Migram in zona de mobile banking

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Robert Anghel, digital marketing ING Romania: Migram in zona de mobile banking

Robert Anghel, digital marketing manager la ING Romania, a subliniat in cadrul emisiunii Wall-Street 360 ca banca pe care o reprezinta a intrat in zona de mobil, migrand cele mai multe functionalitati din zona de desktop in mobile. continuă pe Wall-Street Ro

Robert Anghel, digital marketing ING Romania: scanarea cu mobilul a actelor de identitate ar simplifica mult procesele

Robert Anghel, digital marketing manager al bancii ING Romania considera ca scanarea cu camera smartphone-urilor a actelor de identitate ar simplifica procesele bancare; pe de alta parte insa, exista reguli destul de stricte din partea BNR pana cand.

Robert Anghel, ING: Migram in zona de mobile banking

Robert Anghel, Head of Mobile Strategy la ING Bank Romania, a subliniat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, ca banca pe care o reprezinta intra puternic pe zona de mobil, migrand cele mai multe functionalitati din zona de desktop in mobile.

Ce pregateste ING Bank pe mobile banking: imbunatatim masiv zona de functionalitati

Robert Anghel, digital marketing manager la ING Bank Romania, spune ca sunt intr-un proces amplu de redesign al aplicatiilor mobile, urmand sa lanseze un curand update-uri pentru ele.

Robert Anghel, ING: Scanarea cu mobilul a actelor de identitate ar simplifica mult procesele

Robert Anghel, Head of Mobile Strategy @ING Bank Romania, considera ca scanarea cu camera smartphone-urilor a actelor de identitate ar simplifica procesele bancare. Pe de alta parte insa, exista reguli destul de stricte din partea BNR pana cand acest.

Se ocupa de mobile banking la ING Bank: Robert Anghel, invitatul WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 25 septembrie, ora 12:30, este Robert Anghel, Head of Mobile Strategy in cadrul ING Bank Romania.

Se ocupa de mobile banking la ING Bank: Robert Anghel, invitatul WALL-STREET 360 de astazi

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 25 septembrie, ora 12:30, este Robert Anghel, Head of Mobile Strategy in cadrul ING Bank Romania.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )