Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robert Cazanciuc: Nu sunt ruda cu Ponta. Sotia mea este verisoara lui

B1 B1,
Robert Cazanciuc: Nu sunt ruda cu Ponta. Sotia mea este verisoara lui

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a spus, vineri, la Constanta, ca Victor Ponta este verisorul sotiei sale, ca el si premierul se cunosc de 25 de ani, dar ca aceste aspecte nu au legatura cu evolutia sa,. continuă pe B1

Robert Cazanciuc, clarificari despre legatura sa cu Iulian Hertanu

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca nu este inrudit cu cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu, si a precizat ca nu doreste sa comenteze un dosar aflat in cercetare.

Un fost ofiter SRI i-a denuntat pe seful interimar al Serviciului, Florian Coldea, si pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc (VIDEO)

Comandantul Sectiei Judetene de Informatii Dambovita, Marin Constantin, directorul actual al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea dar si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sunt acuzati, in.

Ministrul Justitiei: Nu sunt ruda cu Iulian Hertanu, nu exista notiunea de ruda prin alianta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi, in contextul in care presa a vorbit despre faptul ca acesta ar fi ruda cu Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ca nu are niciun grad de rudenie.

Robert Cazanciuc: iCCJ s-ar putea muta in Palatul Parlamentului. Am putea vorbi despre un cartier al justitiei

Dupa ce presedintele Iohannis s-a aratat uimit de conditiile greu de imaginat in care lucreaza judecatorii, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc a declarat ca nu este exclusa varianta ca inalta Curte de.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, saluta anchetele pentru Fondul de Rezerva

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, saluta cererea liberalilor de a ancheta felul in care Guvernul a gestionat Fondul de Rezerva. S-ar putea vedea astfel ca in 2014 Executivul a dat cele mai putine hotarari.

Robert Cazanciuc: in cateva zile vom propune un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi ca zilele urmatoare va declansa procedura pentru propunerea de numire a unui nou sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata.

Iohannis: Sotia mea se va implica in viata publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, la o televiziune, ca s-a acomodat inca din prima zi la Palatul Cotroceni, unde se simte confortabil, adaugand ca sotia sa, Carmen, se va implica in viata publica, dar nu si in politica.

Iohannis: Ma simt confortabil la Palatul Cotroceni. Sotia mea se va implica in viata publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca s-a acomodat foarte repede la Palatul Cotroceni si ca se simte confortabil, el precizand ca sotia sa, Carmen, cu siguranta se .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )