Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

B1 B1,
Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a fost ales vineri in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, dupa ce anterior fusese vicepresedinte al acesteia. Negoita spune ca. continuă pe B1

Primarul Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost ales astazi in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Robert Negoita este noul presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este noul presedinte al Asociatiei Muncipiilor din Romania AMR), inlocuindu-l pe fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc.

Mures: 23 de persoane au fost evacuate in comuna Apold din cauza alunecarilor de teren

23 de persoane au fost evacuate in comuna Apold din judetul Mures in urma alunecarilor de teren, trei case sunt prabusite partial si alte trei sunt in pericol iminent de prabusire, a anuntat vineri.

A fost stabilit programul noului sezon din Liga 1: Steaua - Petrolul si ASA Targu-Mures - Dinamo in prima etapa

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a programului din sezonul 2015-2016 al Ligii 1 la fotbal. Inca din prima etapa vom avea parte de partide interesante cum ar fi Steaua vs Petrolul si ASA Targu-Mures vs Dinamo.

Judetul Mures: Un cioban a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona (VIDEO)

Un cioban din judetul Mures a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona, informeaza B1 TV. Stapanul cainilor a fost audiat si este acum cercetat pentru ucidere.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )