Libnet.ro
UNICEF

13:30

Robert Negoita l-a reclamat pe Sebastian Ghita, pentru amenintari cu moartea

România Liberă România Liberă,
Robert Negoita l-a reclamat pe Sebastian Ghita, pentru amenintari cu moartea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti, la PICCJ, o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta l-ar fi amenintat cu moartea la telefon, edilul neoferind, la iesirea de la parchet, lamuriri despre posibilele motive ale gestului demnitarului. continuă pe România Liberă

UPDATE. Robert Negoita l-a reclamat pe Sebastian Ghita pentru amenintari cu moartea. Ghita nu comenteaza pana nu vede dosarul

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti, la PICCJ, o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta l-ar fi amenintat cu moartea la telefon, edilul neoferind, la iesirea de la parchet, lamuriri despre posibilele motive ale gestului demnitarului.

Primarul Robert Negoita l-a reclamat pe Sebastian Ghita, pentru amenintari cu moartea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti, la PICCJ, o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta l-ar fi amenintat cu moartea la telefon, edilul neoferind, la iesirea de la parchet, lamuriri despre posibilele.

Reglare de conturi in PSD: Robert Negoita a depus plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita, pe care il acuza ca l-a amenintat cu moartea. Ghita sustine ca nu a avut niciodata legaturi de niciun fel cu primarul sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva deputatului PSD Sebastian Ghita, sustinand ca acesta l-a amenintat cu moartea la telefon, anunta Agerpres. Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mana mea. Te termin. Mori de mana mea. Nu o sa te las, a relatat Robert Negoita convorbirea cu Sebastian Ghita. Negoita a spus ca nu a inregistrat acea convorbire telefonica, aratand ca el nu este securist si nu provine dintr-o familie de securisti. UPDATE 14:19 Deputatul PSD Sebastian Ghita sustine ca nu a vorbit cu Robert Negoita de mai multe zile si ca nu a avut niciodata legaturi de niciun fel cu acesta, transmite RomaniaTV. net. Articol in curs de actualizare.

Razboi in PSD. Primarul Robert Negoita il acuza pe deputatul Sebastian Ghita ca l-ar fi amenintat cu moartea. Ghita: A visat urat noaptea

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a depune o plangere impotriva colegului sau de partid, deputatul PSD Sebastian Ghita, pe care il acuza ca l-ar fi amenintat cu moartea. in urma cu trei ani, Ghita depunea la randul lui o plangere asemanatoare impotriva lui Sorin Ovidiu Vintu, care a fost condamnat la un an de inchisoare pentru santaj.

Razboi in PSD. Primarul Robert Negoita il acuza pe senatorul Sebastian Ghita ca l-ar fi amenintat cu moartea

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a depune o plangere impotriva colegului sau de partid, senatorul PSD Sebastian Ghita pe care il acuza ca l-ar fi amenintat cu moartea.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, desfiinteaza bannerele amplasate ilegal

Edilul Sectorului 3, Robert Negoita, a emis, luni, o dispozitie de primar in care se specifica faptul ca bannerele amplasate ilegal in sector vor fi demolate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )