Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robin Williams suferea de Parkinson

Adevărul Adevărul,
Robin Williams suferea de Parkinson

Actorul Robin Williams, gasit mort luni in locuinta sa din California, suferea de o forma incipienta a bolii Parkinson, sustine sotia sa, Susan Schneider, citata de BBC News. continuă pe Adevărul

Susan Schneider, despre Robin Williams: Suferea de un inceput al bolii Parkinson

Susan Schneider, sotia lui Robin Williams, a declarat, joi, ca actorul american care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii parkinson, informeaza AFP. A ramas treaz si a era.

Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

Sotia lui Robin Williams, care s-a sinucis luni, a anuntat joi ca celebrul actor american, care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii Parkinson, scrie AFP.

Ultimele fotografii cu Robin Williams inainte ca actorul sa fie gasit mort

Ultimele fotografii cu Robin Williams inainte sa se sinucida au fost publicate in exclusivitate de site-ul TMZ si dateaza cu aproximativ o zi dinainte ca actorul sa fie gasit mort, luni, in locuinta.

Robin Williams a murit. Actorul american avea 63 de ani

Actorul american Robin Williams, care a oferit interpretari memorabile in filme precum Good Will Hunting, Dead Poets Society, Mrs. Doubtfire si Good Morning, Vietnam, a murit luni. Vedeta de la Hollywood avea 63 de ani. Potrivit politiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusa posibilitatea unei sinucideri a castigatorului premiului Oscar, relateaza Hollywood Reporter.

Robin Williams a murit. Actorul, castigator al premiului Oscar, avea 63 de ani

Actorul Robin Williams, castigator al premiului Oscar, a murit luni, potrivit politiei din departamentul Marin, Calif, Statele Unite ale Americii, informeaza Hollywood Reporter.

Jihadistii nu-l iarta pe Robin Williams. Uite ce spunea actorul despre Jihad, intr-un show de stand-up comedy

Moartea unuia dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, Robin Williams, a intristat o lume intreaga, acest lucru vazandu-se inclusiv in mesajele postate pe retelele de socializare. Mai putin in cele postate.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

Cum a murit Robin Williams! A incercat sa-si taie venele, insa apoi s-a sufocat cu o curea!

Imprejurarile prin care actorul Robin Williams si-a luat viata sunt de o tristete fara margini. Comediantul suferea de o depresie serioasa in ultimii ani din viata lui, cauzata de problemele financiare si de regretul ca se afla pe o panta descendenta a carierei sale. In noaptea de duminica spre luni acesta si-a pierdut mintile si intr-un moment de nebunie si-a luat viata.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

VIDEO. UPDATE: A murit actorul Robin Williams. Posibila sinucidere. Obama, printre cei care si-au prezentat condoleantele

Actorul american Robin Williams a fost gasit mort in locuinta sa. Potrivit primelor informatii oferite de catre politistii prezenti la fata locului, Robin Williams s-ar fi sinucis. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale jucate in filme precum Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )