Libnet.ro
UNICEF

15:31

Robotii vor elimina peste cinci milioane de locuri de munca pana in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Robotii vor elimina peste cinci milioane de locuri de munca pana in 2020

Noile modificari de pe piata muncii, inclusiv utilizarea crescuta a robotilor si a inteligentei artificiale, vor duce la pierderea a 5,1 milioane de locuri de munca pana in 2020 in primele 15 economii ale lumii, arata un studiu publicat luni in avanpremiera Forumului economic mondial de la Davos Elvetia), informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Robotii vor elimina peste cinci milioane de locuri de munca pana in 2020

Noile modificari de pe piata muncii, inclusiv utilizarea crescuta a robotilor si a inteligentei artificiale, vor duce la pierderea a 5,1 milioane de locuri de munca pana in 2020 in primele 15 economii ale lumii, arata un studiu publicat luni in avanpremiera Forumului economic mondial de la Davos Elvetia), informeaza Reuters.

Obiectivele Ministerului Energiei in 2016: Sa inceapa proiecte de peste 300 milioane euro, pregatirea unor privatizari

Ministerul Energiei si-a propus ca in acest an sa lanseze, cat mai rapid, programele operationale confinante cu bani bani europeni, in valoare de 313 milioane de euro. Institutia va continua sa pregateasca procesele de privatizare ale.

Infuzii de capital de peste 47 milioane euro la OTP Bank Romania si Porsche Bank Romania

Doua institutii financiare au beneficiat in noiembrie 2015 de infuzii de capital din strainatate, respectiv OTP Bank Romania si Porsche Bank Romania, in suma totala de 47,6 milioane euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )