Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rogozin: Romania mi-a inchis spatiul aerian, la cererea SUA. Data viitoare zbor cu un bombardier Tu-160. MAE: E o declaratie foarte grava (VIDEO)

B1 B1,
Rogozin: Romania mi-a inchis spatiul aerian, la cererea SUA. Data viitoare zbor cu un bombardier Tu-160. MAE: E o declaratie foarte grava (VIDEO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin sustine ca a ramas blocat in Transnistria pentru ca Romania si-a inchis spatiul aerian privat pentru avionul sau, la cererea autoritatilor americane. La solicitarea Statelor. continuă pe B1

Rogozin, blocat in Transnistria: Romania mi-a inchis spatiul aerian, la cererea SUA. MAE: E o declaratie foarte grava

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin sustine ca a ramas blocat in Transnistria pentru ca Romania si-a inchis spatiul aerian privat pentru avionul sau, la cererea autoritatilor americane. La solicitarea.

Rogozin, blocat in Transnistria: Romania mi-a inchis spatiul aerian, la cererea SUA. MAE: E o declaratie foarte grava (VIDEO)

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin sustine ca a ramas blocat in Transnistria pentru ca Romania si-a inchis spatiul aerian privat pentru avionul sau, la cererea autoritatilor americane. La solicitarea.

Rogozin: La solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres.

Rogozin: La solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Vezi si reactia MAE

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres.

Vicepremierul rus: Romania mi-a inchis spatiul aerian, data viitoare voi zbura cu un bombardier

Avionul cu care se deplaseaza vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, pare a fi blocat in Transnistria, dupa ce Romania i-a inchis spatiul aerian, sustin sursele de presa.

Vicepremierul Rusiei: Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu, la cererea SUA

La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec, afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, din Transnistria, citat.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman: Amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic, de catre un vicepremier rus, o declaratie foarte grava

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost insa confirmata de autoritatile de la Kiev, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului.

UPDATE Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian. Data viitoare voi zbura cu un TU-160/ MAE roman, surprins de declaratiile oficialului rus

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost confirmata deocamdata de autoritatile de la Bucuresti, potrivit Digi 24. Rogozin afirma ca data viitoare va zbura cu un TU-160. UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Rogozin, printr-un comunicat de presa in care afirma ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre un vicepremier rus, reprezinta o declaratie foarte grava in actualul context regional, in care Federatia Rusa a incalcat suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, iar forte separatiste proruse violeaza grav ordinea publica din statul vecin. Vezi textul comunicatului. UPDATE Ora 17:30: Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum la Chisinau, potrivit Itar-Tass.

Dmitri Rogozin, pe Twitter: Romania mi-a inchis spatiul aerian

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin scrie pe Twitter ca autoritatile de la Bucuresti nu i-au permis accesul in spatiul aerian al Romaniei la cererea Statelor Unite si este blocat in Transnistria. Informatia nu a fost insa confirmata de autoritatile de la Kiev, potrivit Digi 24.

Rogozin acuza Romania ca nu-i permite sa treaca prin spatiul aerian, la cererea SUA

La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec, afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat pe Twitter , din Transnistria, citat de agentia Itar-Tass .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )