Libnet.ro
UNICEF

18:00

Roland Garros 2015: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

România Liberă România Liberă,
Roland Garros 2015: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, s-a calificat pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, a ajuns, joi, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.

Roland Garros: Adrian Ungur, eliminat in primul tur al calificarilor

Adrian Ungur, locul 189 in ierarhia ATP, a fost eliminat, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garrros, al doilea turneu de Grand Slam din acest an. Ungur a fost invins de Luca Vanni Italia), in decisiv scorul a fost 16-14.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

Marius Copil in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismenul Marius Copil locul 207 ATP) se afla in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Copil l-a invins pe australianul John-Patrick Smith locul 162 ATP) in.

Sorana Cirstea a bifat a doua victorie din 2015 si a intrat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Roland Garros: Victor Hanescu si Marius Copil, in turul doi al calificarilor

Victor Hanescu locul 187 ATP) si Marius Copil locul 207 ATP) s-au calificat, marti, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Carstea, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Carstea, locul 145 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Roland Garros 2015. Halep poate bifa o premiera mondiala la turneul cu premii totale in valoare de 28 de milioane de euro

Roland Garros 2015. Denumita dupa un aviator francez, erou al Primului Razboi Mondial, Open-ul Frantei este cea mai important competitie care se desfasoara pe zgura, facand parte din turneele de Grand Slam, alaturi de Australian Open Australia), Wimbledon Anglia) si US Open SUA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )