Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sorana Cirstea a bifat a doua victorie din 2015 si a intrat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea a bifat a doua victorie din 2015 si a intrat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, la prima victorie in 2015. A ajuns in turul 2 al calificarilor la Ronald Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a obtinut, miercuri, prima victorie in acest an, intrecand-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe japoneza Junri Namigata, locul 168 WTA, rezultat cu care romanca a acces in turul.

Roland Garros: Sorana Carstea, in turul doi al calificarilor - A fost prima victorie din 2015

Sorana Carstea a reusit, miercuri, prima victorie din 2015, jucatoarea calificandu-se in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea a reusit prima victorie din 2015

Sorana Cirstea Romania, 145 WTA) a spart in sfarsit gheata in acest sezon, cu o victorie in primul tur al calificarilor de la Roland Garros. Sportiva din Targoviste a invins-o, miercuri, pe nipona Junri Namigata 168 WTA), cu scorul categoric de 6-3, 6-0.

Sorana Cirstea aproape de calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a anului.

Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Gest de cavaler al presedintelui SUA: cum reactioneaza Barack Obama cand doua femei din staff raman in ploaie

O noua gafa in stafful presedintelui american Barack Obama, dupa ce zilele trecute oficialul SUA a fost nevoit sa conduca doua femei din echipa sa catre un loc ferit de ploaie, dupa ce acesta a avut la indemana o singura umbrela.

A doua saptamana din mai a continuat seria rezultatelor slabe pe piata futures

Intervalul 11-15 mai a oferit o serie de sedinte cu volume dezamagitoare, in conditiile in care variatiile consemnate ar fi putut genera o implicare mai mare. Cu toate acestea, participantii au stat departe de speculatii si indeosebi de derivatul pe Dow Jones, care a inregistrat una din cele mai slabe saptamani ale sale pe piata sibiana. Acestea au fost si coordonatele sesiunii de vineri 15 mai, cand au fost incheiate doar 47 de contracte, valoarea tranzactiilor situandu-se la 605. 383 de lei. Per total, in cea de-a doua saptamana din luna mai, numarul contractelor s-a situat la aproape 300.

Profitul Libra Internet Bank s-a ridicat la 8,4 milioane lei in primul trimestrul din 2015

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul trimestru din 2015, un profit net de 8,4 milioane lei, de peste trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat un profit de 2,4 milioane lei.

Profitul OMV Petrom a scazut cu 68% in primul trimestru din 2015 fata de perioada similara din 2014

OMV Petrom a inregistrat in primul trimestru din 2015 un profit net cu 68% mai mic fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat transmis de companie. Astfel, profitul din primele trei luni ale anului a fost de 349 milioane de lei, fata de 1,07 miliarde inregistrat in primele trei luni in 2014. Profiturile operationale din Upstream au fost afectate de scaderea cu 50% a pretului titeiului, se arata in comunicat.

Doua banci din Suedia, sanctionate pentru lipsa masurilor de combatere a finantarii terorismului

Autoritatea suedeza pentru supraveghere financiara FI) a sanctionat cele mai mari banci din Suedia - Nordea si Handelsbanken - pentru lipsa masurilor de contracarare a spalarii de bani, considerand ca teroristii pot beneficia de facilitatile oferite.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )