Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorana Cirstea aproape de calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea aproape de calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a anului. continuă pe Online Sport

Sorana Carstea, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Carstea, locul 145 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea a bifat a doua victorie din 2015 si a intrat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Victorie mare pentru Sorana Carstea. A castigat primul meci in 2015 si merge mai departe la Roland Garros

Sorana Cirstea a obtinut prima victorie intr-un meci de simplu in 2015, facand acest lucru in turul 1 de calificari de la Roland Garros 2015.

Sorana Cirstea a reusit prima victorie din 2015

Sorana Cirstea Romania, 145 WTA) a spart in sfarsit gheata in acest sezon, cu o victorie in primul tur al calificarilor de la Roland Garros. Sportiva din Targoviste a invins-o, miercuri, pe nipona Junri Namigata 168 WTA), cu scorul categoric de 6-3, 6-0.

Trei romani in calificarile de la Roland Garros

Marti debuteaza calificarile pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar trei jucatori din Romania sunt inscrisi in competitie.

Performanta istorica pentru tenisul galatean. Patricia Tig, in turul doi la Roland Garros

Galateanca Patricia Maria Tig, locul 176 in ierarhia mondiala, s-a calificat, in premiera, in turul secund al calificarilor pentru tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Nouaromani au fost direct acceptati pe tablourile principale la Roland Garros. Simona Halep e in fruntea lor

Chiardaca anul acesta nu avem un jucator direct acceptat pe tabloul principal de simplu masculin la Roland Garros, numarul reprezentantilor din Romania in celelalte probe tot este unul impresionant.

Hanescu si Copil, in turul al doilea al calificarilor la Roland Garros

Tenismenii romani Victor Hanescu si Marius Copil au trecut, marti, de runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, noteaza.

Trei romani in calificarile masculine la Roland Garros

Tenismenii romani Victor Hanescu, Adrian Ungur si Marius Copil vor lua startul, marti, in calificarile pentru tabloul principal de simplu de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, scrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )