Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Sorana Carstea, in turul doi al calificarilor - A fost prima victorie din 2015

Sorana Carstea a reusit, miercuri, prima victorie din 2015, jucatoarea calificandu-se in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Victor Hanescu si Marius Copil, in turul doi al calificarilor

Victor Hanescu locul 187 ATP) si Marius Copil locul 207 ATP) s-au calificat, marti, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea, la prima victorie in 2015. A ajuns in turul 2 al calificarilor la Ronald Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a obtinut, miercuri, prima victorie in acest an, intrecand-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe japoneza Junri Namigata, locul 168 WTA, rezultat cu care romanca a acces in turul.

Hanescu si Copil, in turul al doilea al calificarilor la Roland Garros

Tenismenii romani Victor Hanescu si Marius Copil au trecut, marti, de runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, noteaza.

Roland Garros: Victor Hanescu, in turul doi al calificarilor

Tenismanul Victor Hanescu, locul 187 ATP, a acces, marti, in turul doi al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

Victorie mare pentru Sorana Carstea. A castigat primul meci in 2015 si merge mai departe la Roland Garros

Sorana Cirstea a obtinut prima victorie intr-un meci de simplu in 2015, facand acest lucru in turul 1 de calificari de la Roland Garros 2015.

Victor Hanescu si Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Jucatorii Victor Hanescu si Marius Copil s-au calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Meci urias pentru Adrian Ungur in calificari la Roland Garros

Jucatorul Adrian Ungur are parte de un meci colosal in primul tur al calificarilor de la Roland Garros.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Alexandra Dulgheru a plecat cu ganduri mari la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a ajuns in aceasta saptamana pe locul 50 in clasamentul mondial dupa un salt de 22 de pozitii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )