Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandra Dulgheru a plecat cu ganduri mari la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru a plecat cu ganduri mari la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a ajuns in aceasta saptamana pe locul 50 in clasamentul mondial dupa un salt de 22 de pozitii. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Chris Evert, despre editia din acest an de la Roland Garros: Simona Halep ii va strica show-ul Serenei Williams

A castigat de sapte ori trofeul de la Roland Garros, performanta cu care se afla pe primul loc in lume. Chris Evert a vorbit, la Eurosport, despre editia din 2015 a Roland Garros-ului. Fosta jucatoarea din SUA crede ca Simona Halep are o sansa importanta sa se impuna la Paris: Ii va strica show-ul Serenei Williams, a precizat Evert.

Roland Garros: Sorana Carstea, in turul doi al calificarilor - A fost prima victorie din 2015

Sorana Carstea a reusit, miercuri, prima victorie din 2015, jucatoarea calificandu-se in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Doua jucatoare din Romania se infrunta in calificarile de la Roland Garros

Dupa ce baietii au debutat, marti, in competitia masculina de simplu, miercuri este randul fetelor sa deschida balul in calificarile de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Victor Hanescu si Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Jucatorii Victor Hanescu si Marius Copil s-au calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Meci urias pentru Adrian Ungur in calificari la Roland Garros

Jucatorul Adrian Ungur are parte de un meci colosal in primul tur al calificarilor de la Roland Garros.

Trei romani in calificarile de la Roland Garros

Marti debuteaza calificarile pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar trei jucatori din Romania sunt inscrisi in competitie.

Simona Halep: Am plans dupa finala pierduta in 2014. Sunt pregatita pentru Roland Garros-ul de anul acesta

Cu doar cateva zile inainte de startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre asteptarile pe care le are in legatura cu turneul de la Paris. De asemenea, numarul trei mondial a recunoscut ca a plans dupa finala pierduta in 2014 in fata Mariei Sharapova. Ma simt pregatita pentru Roland Garros, jocul meu creste de la o zi la alta - Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )