Libnet.ro
UNICEF

08:00

Roland Garros: Novak Djokovic, calificare in sferturi dupa un meci de peste trei ore cu Bautista Agut

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic, calificare in sferturi dupa un meci de peste trei ore cu Bautista Agut

Novak Djokovic favorit numarul unu) a mai facut un pas catre trofeul de la Roland Garros marele sau obiectiv pentru anul in curs), sarbul ajungand in sferturi, dupa o partida de peste trei ore cu Bautista Agut cap de serie numarul 14). Victoria este una speciala pentru Djoker, acesta fiind primul jucator din istoria tenisului care ajunge la castiguri de 100 de milioane de dolari doar din premii. UPDATE: Stanislas Wawrinka este primul semifinalist din 2016 de la RG, iar Andy Murray al doilea. continuă pe Hotnews

Cota de 1,009 pentru Djokovic la Roland Garros

Novak Djokovic este vazut atat de favorit astazi in meciul de la Roland Garros, incat unele case de pariuri ii acorda o cota cum rar se vede, de 1,009.

Modul inedit in care Novak Djokovic a sarbatorit victoria calificarii in sferturile turneului de la Roland Garros (VIDEO)

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile turneului francez de la Roland Garros dupa ce a trecut de Bautista Agut. A fost un meci nebun intre cei doi, sarbul avand nevoie de patru seturi.

LIVE TEXT: Partida Simona Halep - Samantha Stosur, decisiva pentru calificarea in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur in optimile de finala de la Roland Garros a fost reluat marti la pranz, dupa o amanare de aproape doua zile.

LIVE TEXT: Simona Halep, eliminata in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur in optimile de finala de la Roland Garros a fost reluat marti la pranz, dupa o amanare de aproape doua zile.

Istorie la Roland Garros. Pentru prima data in ultimii 20 ani doua jucatoare din afara topului 100 WTA patrund in sferturi

Miercuri s-a completat tabloul sferturilor de finala in turneul feminin de la Roland Garros, iar o privire aruncata asupra statisticilor din ultimii 20ani arata un lucru extrem de interesant.

Simona Halep, acuze aduse organizatorilor dupa eliminarea de la Roland Garros: Nimanui nu-i pasa de jucatori. Nu m-am simtit in siguranta pe teren

Simona Halep a fost eliminata marti in optimile turneului Roland Garros, dupa un meci ce s-a desfasurat pe durata a doua zile. Simona Halep s-a declarat dezamagita de conditiile oferite de.

Care este urmatorul turneu la care va juca Simona Halep dupa eliminarea de la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa un meci inceput duminica si terminat marti.

Situatie neplacuta pentru Simona Halep. Ce se intampla astazi la Roland Garros

Dupa ce ieri nu s-a disputat niciun meci la Roland Garros, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, nici azi prognoza meteo nu este imbucuratoare. La ora 12:00, la care ar trebui sa se reia partida dintre.

Irina Begu, eliminata in optimi la Roland Garros de o necunoscuta

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost invinsa de Shelby Rogers, locul 108 WTA, in optimile de finala de la Roland Garros, scor 3-6, 4-6, scrie gsp. ro. Irina nu a prins cea mai buna zi, iar meciurile lungi.

Roland Garros Irina Begu, invinsa in optimi de Shelby Rogers: 3-6, 4-6

Irina Begu 28 WTA) a pierdut duminica in optimile de la Roland Garros al doilea turneu de Grand Slam al anului) in fata americancei Shelby Rogers 108 WTA - SUA), care devine una dintre surprizele competitiei. Romanca nu a gasit solutii la loviturile tari trimise de adversara sa, fiind prea mult in defensiva. Irina nu a reusit sa domine jocul si a facut prea multe greseli nefortate, pierzand in doua seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )