Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un roman condamnat pentru trafic de droguri a fost extradat vineri din Costa Rica

Antena3 Antena3,
Un roman condamnat pentru trafic de droguri a fost extradat vineri din Costa Rica

Un roman, considerat unul dintre cei mai mari traficanti de droguri, a fost extradat noaptea trecuta din Costa Rica. Emil Dan Sarbu, in varsta de 46 de ani, era dat in urmarire nationala pentru. continuă pe Antena3

Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Mihnea Ionescu, a fost arestat, joi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1. 250 de lei, potrivit unor surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Jandarm din Vaslui, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Un fost jandarm din Vaslui a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Iasi la 5 ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Alin Iustinian Toderita, fost subofiter la Jandarmeria Vaslui, a adus din.

Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Mihnea Ionescu, a fost arestat, joi, pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis,.

Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, retinut pentru trafic de droguri (VIDEO)

Liderul Galeriei de Fotbal Dinamo, Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, a fost retinut de DIICOT pentru trafic de droguri de risc si de detinere de droguri de risc, fara drept, pentru consum propriu.

Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, arestat pentru trafic de droguri (VIDEO)

Liderul Galeriei de Fotbal Dinamo, Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, retinut de DIICOT pentru trafic de droguri de risc si de detinere de droguri de risc, fara drept, pentru consum propriu, a fost arestat.

Roman urmarit international pentru trafic de cocaina, adus in tara

Un roman urmarit international in categoria most wanted, pentru trafic de cocaina, a fost adus in tara cu escorta din Costa Rica, fiind preluat, in cursul noptii de vineri spre sambata, de politistii romani.

Libia: Principalul suspect in atacul asupra ambasadei SUA a fost extradat

Ahmed Abu Khatallah, unul dintre cei mai cautati teroristi in conexiune cu atacul asupra ambasadei americane din Libia de la sfarsitul anului 2012, a fost capturat de fortelei speciale americane in Libia, fiind adus in fata unei instante federale din Washington DC, afirma oficiali americani citati de CNN.

Avocatul care s-a autodenuntat la DNA a fost retinut pentru trafic de influenta

Avocatul din cadrul Baroului Valcea Ion Bogdan Mitran a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA pentru infractiunea de trafic de influenta, dupa ce luna trecuta acesta s-a autodenuntat la DNA de frica unui interlop.

DNA. Avocat din Valcea, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat din Valcea, Bogdan Ion Mitrache, acuzat de trafic de influenta, dupa ce a cerut 20. 000 euro de la o persoana, in schimbul interventiei sale la judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie intr-un dosar .

Avocat din Valcea, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat din Valcea, Bogdan Ion Mitrache, acuzat de trafic de influenta, dupa ce a cerut 20. 000 euro de la o persoana, in schimbul interventiei sale la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )