Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un roman din doi a semnat pentru prezidentiabili. Cine este candidatul cu cele mai multe semnaturi

Antena3 Antena3,
Un roman din doi a semnat pentru prezidentiabili. Cine este candidatul cu cele mai multe semnaturi

Conform listelor, unul din doi romani cu drept de vot a semnat pentru unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale. Cei 14 inscrisi in cursa pentru prezidentiale au strans impreuna peste 7 milioane de. continuă pe Antena3

Ponta: Americanii nu stiu cine este Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Romania TV, ca partenerii americani ai Romaniei si liderii europeni nu stiu cine este Klaus Iohannis si ca oficialii SUA au cunostinta doar de el, cu care au lucrat foarte bine doi ani si jumatate ca prim-ministru, si de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul.

Cat de des se gandesc romanii la pensie: Unul din doi respondenti cred ca altii sunt responsabili pentru a le asigura veniturile dupa pensionare - studiu

Unul din doi respondenti ai unui studiu realizat de ING Pensii in randul clientilor sai de pensii private obligatorii apreciaza ca 'altcineva' este principalul responsabil pentru a le asigura veniturile de care vor avea nevoie dupa momentul pensionarii: 37% considera ca principal responsabil Statul, 11% angajatorul iar 3% familia. Studiul a fost desfasurat in mediul online, pe un esantion de 1. 000 de persoane, reprezentativ la nivel urban pentru populatia cu varste intre 18 si 45 de ani, care indeplineste criteriile de eligibilitate legale pentru a detine o pensie administrata privat.

Este oficial! EA o va inlocui pe Kylie Minogue in noul sezon The Voice UK! Afla AICI despre cine este vorba!

Dupa doar un sezon in care a facut parte din juriul The Voice UK alaturi de Ricky Wilson, Tom Jones.

Cine este soldatul din Garda Regala care facea piruete in jurul Palatului Buckingham si ce s-a intamplat cu el

Soldatul din Garda Regala, care a fost filmat in timp ce facea piruete si pasi de dans, spre deliciul turistilor stransi in jurul Palatului Buckingham, va fi, cel mai probabil, aspru sanctionat pentru.

Mai exista spirit civic! Un muncitor roman din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro gasita intr-un container

Radu Hajdu, un roman care lucreaza la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a gasit aproximativ 3. 000 de euro intr-un container si i-a predat imediat sefului sau, banii ajungand rapid la proprietarul de.

Un muncitor roman din Dublin a returnat 3.000 de euro gasiti intr-un container

Un roman care lucreaza la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a gasit aproximativ 3. 000 de euro intr-un container si i-a predat imediat sefului sau, relateaza Irish Independent. Banii apartineau unei.

Locuitorii din Seattle, AMENDATI pentru aruncarea la gunoi a resturilor alimentare

Consiliul local din orasul american Seattle, situat in statul Washington din nordul SUA, a votat pentru amendarea, incepand din 2015, a firmelor si a locuitorilor care arunca resturile alimentare la cosurile de.

Autoritatile asteapta inca acceptul de survol din partea Rusiei pentru cursa Bucuresti-Beijing

Cursa Tarom pe ruta Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata in absenta unui raspuns favorabil pentru survol din partea autoritatilor ruse, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Ioan Rus, citat de Mediafax.

Autoritatile asteapta inca acceptul de survol din partea Rusiei pentru cursa Bucuresti-Beijing

Cursa Tarom pe ruta Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata in absenta unui raspuns favorabil pentru survol din partea autoritatilor ruse, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )