Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un roman este cercetat in Italia pentru ca si-a construit o casa intr-un cimitir

B1 B1,
Un roman este cercetat in Italia pentru ca si-a construit o casa intr-un cimitir

Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova, informeaza site-ul agentiei AGI. Romanul in varsta de 38 de an. continuă pe B1

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole este cercetat pentru trafic de migranti.

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole,nu este tocmai o victima a dorintei artistei de a se sinucide. Anchetatorii au descoperit legaturile lui cu grupari de traficanti de migranti. Urziceanu este cercetat intr-un dosar de trafic de migranti, dupa ce a fost prins in timp ce transporta cu masina doi irakieni care voiau sa treaca fraudulos granita in Arad, el fiind in prezent audiat la sediul DIICOT Timisoara, informeaza Mediafax. La intrarea la audieri, .

Un roman si-a construit o casa intr-un CIMITIR din Italia

Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova, informeaza site-ul agentiei AGI, conform Mediafax. Romanul in.

A adus ilegal in tara o arma Beretta cumparata fara acte din Italia

Barbatul de de 34 de ani, prins ieri la Ceatalchioi, este cercetat acum pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si trafic ilicit.

Catalin Maruta spune cu mana pe inima ca Oana Roman este, intradevar, insarcinata!

Catalin Maruta sare in apararea Oanei Roman dupa ce au aparut vorbe ca sarcina ei ar fi doar un subiect inchipuit pentru a-si face publicitate. Continue reading .

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol.

Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )