Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un roman a fost ranit in incidentul armat de la o gara din Munchen

Hotnews Hotnews,
 Un roman a fost ranit in incidentul armat de la o gara din Munchen

Un roman a fost ranit in incidentul armat care a avut loc, marti, la o gara din Munchen, acesta fiind internat in spital si operat la bratul stang. Consulatul General al Romaniei la Munchen are in atentie incidentul produs marti in gara Unterfohring din Munchen si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, pentru a verifica daca exista cetateni romani afectati, precizeaza reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe, citati de News. ro. continuă pe Hotnews

Un cetatean roman, ranit in incidentul armat care a avut loc intr-o gara din Munchen. MAE: Persoana este internata la un spital din oras, fiind supusa unei operatii la bratul stang

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc, marti dimineata, intr-o gara regionala din apropiere de Munchen.

Un cetatean roman, ranit in incidentul armat care a avut loc intr-o gara din Munchen

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc, marti dimineata, intr-o gara regionala din apropiere de Munchen.

FOTO+VIDEO. Atac la o gara din Munchen: O politista a fost dezarmata si impuscata in cap de un barbat. Starea ei este grava. Alti doi trecatori au fost raniti. Atacatorul a fost prins de politisti

Un incident armat s-a produs la o gara dintr-o suburbie a orasului Munchen, resedinta landului Bavaria, transmite Reuters. Potrivit unui anunt postat de politia germana pe Twitter, mai multe persoane au fost ranite, la statia de metrou Unterfoehring, iar zona a fost securizata. Postul de radio din Bavaria a transmis ca incidentul de la Munchen nu pare a fi unul terorist. Atacatorul se afla deja in custodia politiei, conform The Telegraph.

Incident armat in Germania: Un ofiter de politie si mai multe persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in gara din Munchen (FOTO)

O politista este in stare grava, iar alte doua persoane au fost ranite dupa un schimb de focuri la gara din orasul german Munchen. Fortele de ordine au reusit sa retina un suspect, dar o operatiune a.

Un roman, printre victimele atacului armat de la Munchen

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc marti dimineata intr-o gara regionala din apropiere de Munchen, landul german Bavaria, potrivit site-ului.

Incident armat la o gara din apropiere de Munchen. Cel putin un om a fost ranit

Un incident armat s-a produs la o gara regionala din apropiere de Munchen capitala landului Bavaria, al treilea oras ca marime din Germania), a anuntat marti politia germana pe Twitter, care a relatat ca cel pu.

Drama in Germania: O romanca, printre victimele din incidentul armat din Munchen

O romanca se afla printre persoanele ranite in incidentul armat produs marti intr-o gara din apropiere de Munchen, potrivit Die Welt, citat de Agerpres. Alte doua persoane si o politista au.

MAE: Potrivit datelor obtinute din partea autoritatilor locale, in incidentul de la Munchen a fost ranit si un roman

MAE informeaza ca, potrivit datelor obtinute din partea autoritatilor locale, in incidentul de marti de la Munchen a fost ranit si un cetatean roman.

Explozie la o baza militara britanica din Cipru. Un politist a fost ranit

O explozie s-a produs, marti, la baza militara britanica Dhekelia din sud-estul Ciprului.

Aceasta tanara a fost prinsa in incendiul urias din Londra. A scris pe Twitter: Nu-mi pot parasi casa pentru ca voi muri din cauza fumului! Ce a urmat

O tanara care a fost prinsa in incendiul urias din Londra a scris pe contul sau de Twitter mai multe mesaje. Femeia, al carei cont Twitter este @rsrzy, a postat primul ei tweet in jurul orei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )