Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un roman, in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova la Coca-Cola

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un roman, in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova la Coca-Cola

Petre Sandru a fost numit in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Coca-Cola, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Antena 3. Petre Sandru va prelua responsabilitatile noii functii incepand cu 1 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Coca-Cola a ales un roman pentru functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova

Petre Sandru este numit in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Petre Sandru va prelua.

Petre Sandru, numit Market Operations Director Coca-Cola Romania si Moldova

Petre Sandru este numit in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul companiei Coca-Cola, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Petre Sandru va fi market operations director al Coca-Cola pentru Romania si Moldova

Petre Sandru a fost numit in functia de market operations director al Coca-Cola pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul companiei Petre Sandru va prelua responsabilitatile noii functii.

Un director al Coca-Cola HBC Romania a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, in prezent director de vanzari la nivel national la Coca-Cola HBC Romania, in functia de country manager pentru Republica Moldova, cu incepere de la 1 septembrie, a anuntat luni compania.

Oficial corean: Exista interes pentru Romania, ca destinatie turistica

Vicepresedintele Organizatiei Coreene pentru Turism, Shim Jeong Bo, a declarat, ieri, ca exista interes pentru Romania, ca destinatie turistica, din partea cetatenilor coreeni, conform unui comunicat de presa.

Oficial coreean: Exista interes pentru Romania, ca destinatie turistica

Vicepresedintele Organizatiei Coreene pentru Turism, Shim Jeong Bo, a declarat, ieri, ca exista interes pentru Romania, ca destinatie turistica, din partea cetatenilor coreeni, conform unui comunicat de presa.

Noul Chevrolet Camaro, detalii si preturi pentru Romania

Noul Chevrolet Camara va debuta la nivel european cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Supercarul american va ajunge in Romania la finalul acestui an si va fi oferit incepand de la 41. 157 euro, versiunea coupe, si 46. 157 euro, versiunea decapotabila.

Avertizare FARA PRECEDENT pentru Romania. Trei cutremure MAJORE ar putea distruge orase intregi de la noi din tara

Veste ingrijoratoare de la seismologi. in urmatorii 50 de ani, tara noastra va fi zguduita de mai multe cutreme de peste 7 pe Richeter. De altfel, un studiu al seismogilor europeni arata ca Romania este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )