Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romanca arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

Adevărul Adevărul,
Romanca arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

Politia maghiara a arestat, sambata, o romanca in varsta de 34 de ani care conducea un vehicul ce a intrat in coliziune cu un camion, pe autostrada M3, in estul Ungariei. continuă pe Adevărul

Soferita romanca, arestata in Ungaria in urma unui accident soldat cu un mort

O romanca de 34 de ani a fost arestata in Ungaria dupa ce a provocat un accident rutier, soldat cu un mort si doi raniti, pe autostrada M3, in estul Ungariei, transmite Mediafax. Femeia conducea un autoturism cu.

Un mort si trei raniti in urma unui accident produs la Cluj

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier care a avut loc la iesirea din comuna Iclod, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

O tanara de 20 de ani a murit miercuri noapte in urma unui accident rutier produs in centrul Capitalei

O tanara de 20 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce ar fi traversat printr-un loc nepermis, pe Bulevardul I. Bratianu din Capitala si a fost lovita de o masina de lux.

Cele 13,6 tone de aripi de pui expirate, gasite in urma unui control, apartin firmei GIDACOM.

Cele 13,6 tone de aripi de pui expirate din noiembrie 2013, gasite la Iasi in urma unui control, apartin firmei GIDACOM din comuna Tomesti. La sediul societatii au mai fost gasite si cateva tone de macrou care nu corespondea standardelor de calitate, depus in tiruri la intrarea in fabrica, minformeaza Mediafax. Conform unor surse din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, la sediul firmei GIDACOM din comuna Tomesti a fost gasita si o cantitate de cateva tone de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )