Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romanca din Marea Britanie, condamnata la inchisoare, a evitat expulzarea invocand legea pentru drepturile omului

B1 B1,
Romanca din Marea Britanie, condamnata la inchisoare, a evitat expulzarea invocand legea pentru drepturile omului

Lavinia Olmazu, condamnata la inchisoare pentru o frauda de zece milioane de lire sterline, in 2010, a reusit sa obtina dreptul de a ramane in Marea Britanie impreuna cu fiul ei in varsta de 12 ani,. continuă pe B1

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie.

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta AFP, potrivit Hotnews. Situatia altor doi suspecti extradati de asemenea din Marea Britanie, si care au calatorit cu un avion diferit, nu este pentru moment cunoscuta. Abu Hamza este acuzat in Statele Unite ca a organizat o tabara de antrenament pentru activitati islamiste in maniera al-Qaeda in Oregon si pentru implicarea sa in luarea de ostatici din Yemen, .

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta postul de televiziune CNN, citat de AFP.

CORUPTIE. Angajatii unui spital din Marea Britanie OBLIGATI sa plateasca pentru a ...

Managerii unei firme de recrutare din Marea Britanie sunt acuzati ca ar fi cerut angajatilor cadouri in schimbul zilelor de concediu, potrivit declaratiilor a peste 60 de persoane, scrie Daily Mail, in editia electronica. Firma Carillion, care s-a ocupat de angajarea personalului non-medical din spitalul Geat Western din Swindon, a recunoscut ca au fost cateva incidente legate de anumite favoruri acordate angajatilor in schimbul cadourilor. Concediu in functie de cadou Angajatii din .

Cum a evitat o romanca expulzarea din Marea Britanie

Romanca Lavinia Olmazu, condamnata la inchisoare pentru o frauda de zece milioane de lire sterline, in 2010, va putea ramane in Marea Britanie impreuna cu fiul ei in varsta de 12 ani, dupa ce a invocat un.

Nu pleaca nici in ruptul capului din Marea Britanie. Legea o ajuta sa evite expulzarea

Romanca Lavinia Olmazu, condamnata la inchisoare pentru o frauda de zece milioane de lire sterline, in 2010, va putea ramane in Marea Britanie impreuna cu fiul ei in varsta de 12 ani, dupa ce a invocat un articol din legea privind drepturile omului, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Marea Britanie ar putea introduce controale vamale pentru imigrantii din Bulgaria si Romania

Administratia de la Londra are in vedere posibilitatea de a introduce vizele pentru a controla afluxul de imigranti din unele tari europene, scrie The Sunday Times. Ministrul britanic de interne, Theresa.

Rezervele gigantice de gaze din Marea Neagra, intre adevar si marketing.

Zacamantul de gaze descoperit de Petrom in Marea Neagra ar putea asigura integral consumul de gaze al Romaniei pe cel putin trei ani, spun oficialii Petrom. Optimismul acesta iti poate creste doar cotatia la bursa, spun concurentii. Cel putin 42 miliarde metri cubi, daca nu cumva chiar spre 84 miliarde metri cubi, la atat estimeaza conducerea Petrom OMV cantitatea de gaz metan care s-ar putea extrage cu incepere de la finele acestui deceniu de pe fundul Marii Negre. Confirmarea cifrelor ar fi .

Gigantii care au obtinut perimetre din Marea Neagra vor o asociatie

Companiile care au obtinut in concesiune perimetre de explorare in Marea Neagra intentioneaza sa infiinteze, pana la finalul acestui an, Asociatia Marea Neagra, un organism care sa reprezinte interesele acestora pe piata romaneasca, dupa cum a declarat, ieri, Mark Beacom, vicepresedintele Sterling Resources Romania, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )