Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. La cat timp se face rapelul

Adevărul Adevărul,
Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. La cat timp se face rapelul

CNCAV a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani. continuă pe Adevărul

CNCAV: Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Austria, pe cale sa aprobe vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani

Vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford este pe cale sa fie aprobat in Austria doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a.

Marea Britanie apara imunizarea cu vaccinul AstraZeneca a persoanelor de toate varstele

Ministrul britanic al Sanatatii a aparat miercuri strategia tarii de vaccinare impotriva Covid, spunand ca stiinta sprijina decizia de a imuniza toate grupele de varsta cu vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, relateaza Reuters.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vaccinul Astra Zeneca va fi recomandat celor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, cel mai probabil, vaccinul de la AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. in aceasta luna, Romania ar trebui sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca. Gheorghita anunta, de asemenea, ca din 15 februarie vor fi deschise 180 de noi centre de vaccinare.

Polonia nu va administra vaccinul anti-COVID-19 de la AstraZeneca persoanelor varstnice

Polonia nu va administra vaccinul anti-COVID-19 de la AstraZeneca persoanelor varstnice, insa decizia finala va fi luata la recomandarea Consiliului Medical de pe langa prim-ministru, a declarat astazi responsabilul guvernamental pentru programul de vaccinare, transmit dpa, Reuters si Agerpres.

in Romania, vor fi vaccinate cu vaccinul AstraZeneca persoanele intre 18 si 55 de ani Opt saptamani, intervalul intre cele 2 doze

In Romania, vaccinarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandata pentru grupa de varsta 18-55 de ani, cu posibilitatea cresterii acestui interval, in functie de aparitia noilor date stiintifice, a transmis Comitetul de coordonare a vaccinarii. De asemenea, intervalul de timp recomandat intre cele doua doze este de 8 saptamani.

Comisia de vaccinare a Austriei nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a recomandat astazi autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF, preluata de agentia EFE si Agerpres.

Nici Austria nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia nationala de vaccinare a Austriei a recomandat luni autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-Covid-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului. Cine sunt romanii carora le este interzisa imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Romania asteapta cu nerabdare primirea a 800. 000 de doze din vaccinul AstraZeneca, vaccin laudat de diferiti medici. in ciuda avantajelor pe care le are, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, atrage atentia asupra interdictiilor pe care acest ser le are in cazul unei categorii de persoane. Cine nu poate primi vaccinul AstraZeneca in scurt timp, .

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )