Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Romania, vor fi vaccinate cu vaccinul AstraZeneca persoanele intre 18 si 55 de ani Opt saptamani, intervalul intre cele 2 doze

Hotnews Hotnews,
 in Romania, vor fi vaccinate cu vaccinul AstraZeneca persoanele intre 18 si 55 de ani Opt saptamani, intervalul intre cele 2 doze

In Romania, vaccinarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandata pentru grupa de varsta 18-55 de ani, cu posibilitatea cresterii acestui interval, in functie de aparitia noilor date stiintifice, a transmis Comitetul de coordonare a vaccinarii. De asemenea, intervalul de timp recomandat intre cele doua doze este de 8 saptamani. continuă pe Hotnews

Nici Austria nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia nationala de vaccinare a Austriei a recomandat luni autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-Covid-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF.

CNCAV: Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Comisia de vaccinare a Austriei nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a recomandat astazi autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF, preluata de agentia EFE si Agerpres.

Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. La cat timp se face rapelul

CNCAV a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

Austria, pe cale sa aprobe vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani

Vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford este pe cale sa fie aprobat in Austria doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului. Cine sunt romanii carora le este interzisa imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Romania asteapta cu nerabdare primirea a 800. 000 de doze din vaccinul AstraZeneca, vaccin laudat de diferiti medici. in ciuda avantajelor pe care le are, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, atrage atentia asupra interdictiilor pe care acest ser le are in cazul unei categorii de persoane. Cine nu poate primi vaccinul AstraZeneca in scurt timp, .

Persoanele programate la vaccinare pentru prima doza, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna

Persoanele programate la vaccinare pentru doza I, in perioada 4-16 februarie, vor primi vaccinul Moderna si vor efectua rapelul la 28 de zile, in conformitate cu indicatiile producatorului acestui tip de vaccin, a anuntat vineri Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )