Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a ajuns la 961 de morti din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Romania a ajuns la 961 de morti din cauza coronavirusului

Inca noua decese consemnate pe teritoriul Romaniei au fost ale unor persoane care fusesera infectate. continuă pe România Liberă

SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 d.

SUA: Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins.

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

Italia depaseste pragul de 30.000 de decese din cauza coronavirusului

Cu 243 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, Italia depasteste pragul de 30. 000 de morti de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica.

A doua mare companie aeriana din America Latina a solicitat intrarea in faliment din cauza coronavirusului

Avianca Holdings, a doua mare companie aeriana din America Latina, a solicitat duminica intrarea in faliment, din cauza apropierii termenului de scadenta a unor obligatiuni, in timp ce solicitarile de sprijin adresate guvernului din Columbia pentru a face fata crizei coronavirusului nu au avut succes.

Roy Horn, celebru magician din Las Vegas, parte a duo-ului Siegfried si Roy, a murit din cauza coronavirusului

Prestidigitatorul american Roy Horn, jumatatea celebrului duo din Las Vegas Siegfried si Roy, a murit vineri la varsta de 75 de ani ca urmare a complicatiilor din cauza noului coronavirus, a anuntat agentul sau.

inca 7 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul creste la 898 de cazuri

Un numar de sapte noi decese au fost inregistrate, vineri, in Romania, din cauza infectiei cu COVID-19. Astfel, bilantul total al victimelor a ajuns la 898 de persoane. Pacientii care au murit aveau varsta cuprinsa intre 60 si 81 de ani, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Coronavirus: Milano poate genera un nou val de infectii din cauza aglomeratiei, avertizeaza un renumit specialist

Situatia din Milano, capitala economica a Italiei, este un pic exploziva din cauza numarului mare de persoane infectate care se reintorc in circulatie, cu riscul de a provoca un nou val de contagiuni, a estimat vineri un renumit virolog italian pentru La Repubblica, citeaza AFP. Cum arata strazile din prima tara din Europa afectata de COVID-19 dupa ridicarea partiala a restrictiilor de calatorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )