Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania candideaza pentru gazduirea de meciuri la Campionatul European de Fotbal - 2020.

România Liberă România Liberă,
Romania candideaza pentru gazduirea de meciuri la Campionatul European de Fotbal - 2020.

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat lista tarilor care vor sa gazduiasca meciuri la Campionatul European din 2020, 32 de tari fiind candidate, intre care si Romania, pentru competitia ce se va disputa in 13 orase din 13 tari, transmite Mediafax. Cele 32 de candidate sunt: Armenia Erevan), Azerbaidjan Baku), Belarus Minsk), Belgia Bruxelles), Bulgaria Sofia), Croatia Zagreb), Cehia Praga), Danemarca Copenhaga), Anglia Londra), Finlanda Helsinki), Franta Lyon), Macedonia Skopje), . continuă pe România Liberă

UEFA: 32 de tari, intre care si Romania, candideaza pentru gazduirea de meciuri la CE-2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat lista tarilor care vor sa gazduiasca meciuri la Campionatul European din 2020. 32 de tari sunt cadidate pentru gazduirea acestor meciuri, printre ele aflandu-se si.

OFICIAL: Romania in cursa pentru gazduirea Euro 2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat, vineri, lista oraselor si tarilor care au intrat in cursa pentru gazduirea meciurilor de la turneul final al Euro 2020.

Romania (Arena Nationala), pe lista oficiala pentru gazduirea EURO 2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat, vineri, lista oficiala a tarilor care vor sa gazduiasca partide la Campionatul European din 2020. 32 de natiuni se lupta pentru a organiza dispute la turneul final.

UEFA a confirmat ca Romania se afla pe lista tarilor care candideaza pentru organizarea meciurilor de la Euro 2020

UEFA a confirmat ca Romania se afla pe lista celor 32 de tari care doresc sa gazduiasca meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020. Tarile interesate in organizarea de meciuri la.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )