Libnet.ro
UNICEF

23:00

UEFA: 32 de tari, intre care si Romania, candideaza pentru gazduirea de meciuri la CE-2020

B1 B1,
UEFA: 32 de tari, intre care si Romania, candideaza pentru gazduirea de meciuri la CE-2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat lista tarilor care vor sa gazduiasca meciuri la Campionatul European din 2020. 32 de tari sunt cadidate pentru gazduirea acestor meciuri, printre ele aflandu-se si. continuă pe B1

Romania candideaza pentru gazduirea de meciuri la Campionatul European de Fotbal - 2020.

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat lista tarilor care vor sa gazduiasca meciuri la Campionatul European din 2020, 32 de tari fiind candidate, intre care si Romania, pentru competitia ce se va disputa in 13 orase din 13 tari, transmite Mediafax. Cele 32 de candidate sunt: Armenia Erevan), Azerbaidjan Baku), Belarus Minsk), Belgia Bruxelles), Bulgaria Sofia), Croatia Zagreb), Cehia Praga), Danemarca Copenhaga), Anglia Londra), Finlanda Helsinki), Franta Lyon), Macedonia Skopje), .

Sapte persoane, intre care trei politisti si un jandarm, retinuti pentru furt de produse ...

Sapte persoane, intre care trei sefi de post din Politia Dambovita si un jandarm, au fost retinuti, fiind acuzati ca au furat produse petroliere din conducte magistrale si au produs un prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane de lei, transmite Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Biroul Teritorial Dambovita au destructurat un grup infractional constituit din sapte persoane, intre care trei agenti de politie si un ofiter .

Doua persoane, intre care un lector, arestate preventiv in cazul de coruptie de la Universitatea Maritima

Doua persoane, intre care un lector de la Universitatea Maritima Constanta, au fost arestate, vineri, in cazul fraudarii examenelor din sesiunile iunie si septembrie, iar celelalte 11 persoane retinute in acest caz au primit interdictia de a parasi localitatea, scrie Mediafax.

UEFA a confirmat ca Romania se afla pe lista tarilor care candideaza pentru organizarea meciurilor de la Euro 2020

UEFA a confirmat ca Romania se afla pe lista celor 32 de tari care doresc sa gazduiasca meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020. Tarile interesate in organizarea de meciuri la.

Subiectele zilei: Imaginea Balului tortionarilor. Cum petreceau de Craciun Ficior si Visinescu, cei doi tortionari acuzati de genocid; Germania a livrat Siriei materie prima pentru arme chimice; O judecatoare cu sot ONG-ist poate opri proiectul Rosia Mon

Campioni pe care Romania comunista si i-a sters din istorie. Promotoare a unui nationalism exacerbat, Romania comunista a incercat sa stearga identitatea etnica a starurilor sale sportive. Lectie de supravietuire. Un copil de 6 ani, gasit dupa 20 de ore pe munte. A dormit in copac, pe o ploaie torentiala, ferindu-se de ursi, lupi si mistreti. Ionut Ursu, copilul de sase ani care s-a ratacit intr-o padure de pe muntele Orata, judetul Suceava, a fost gasit nevatamat dupa 20 de ore de cautari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )