Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania - Cehia 1-1: Monica Niculescu, coplesita de emotii dupa victoria carierei la Fed Cup. Cum a reactionat si ce a spus

Adevărul Adevărul,
Romania - Cehia 1-1: Monica Niculescu, coplesita de emotii dupa victoria carierei la Fed Cup. Cum a reactionat si ce a spus

Sportiva de 28 de ani fusese batuta in minimum de seturi, 4-6, 1-6, de Petra Kvitova in singura intalnire care avusese loc intre cele doua pana la confruntarea de Cluj. Acum insa, a venit vremea revansei, una care a aruncat in aer o sala de 7. 000 de locuri. continuă pe Adevărul

Romania - Cehia 1-1: SuperMonica! Niculescu a spulberat-o pe Kvitova si a reparat ce stricase Halep

A 37-a jucatoare a lumii a incheiat ziua surprizelor la Cluj. Dupa ce Karolina Pliskova 13 WTA) a trecut de Simona Halep 3 WTA), Romania a reusit sa egaleze dupa o confruntare colosala in care favorita Petra Kvitova 9 WTA) a fost dominata, in permanenta, de adversara ei.

FOTOGALERIE Slice-ul magic: Monica Niculescu, victorie uriasa in fata Petrei Kvitova - Romania, egala campioanei en-titre dupa prima zi de FedCup

Romania se afla la egalitate cu Cehia, dupa prima zi a meciurilor din sferturile de finala ale FedCup. Bucuria revenirii Simonei Halep in echipa nationala a durat doar un set, numarul trei WTA pierzand pentru prima data in fata Karolinei Pliskova. Punctul egalizator a venit de acolo de unde, poate, ne asteptam mai putin: Monica Niculescu a terorizat-o pe Petra Kvitova cu ruperile de ritm, fosta castigatoare de la Wimbledon cazand prada celebrului slice de forehand al sportivei nascute la Slatina. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la meciul Monicai Niculescu.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

Monica Niculescu promite un meci mare cu Petra Kvitova

Jucatoarea Monica Niculescu este a doua racheta a Romaniei in meciul de Fed Cup cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Monica Niculescu a dezvaluit cum a reusit s-o invinga pe Kvitova

Monica Niculescu a produs surpriza la Fed Cup, dupa victoria in fata cehoaicei Petra Kvitova, 6 - 3, 6 - 4. Ma simt excelent, publicul a fost minunat, fara ei nu puteam sa castig acest meci. vam simtit alaturi de.

Fed Cup: Programul meciurilor Romania - Cehia

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis.

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

Romania - Cehia / Petra Kvitova n-are teama de Halep si de Niculescu: Dupa prima zi o sa conducem cu 2-0

Romania si Cehia se vor intalni sambata si duminica la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in sferturile de finala ale Fed Cup.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Niculescu produce surpriza!

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )