Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romania Cehia 30-28: de ce au tremurat fetele pentru victorie si cand vor juca finala pentru semifinale

Adevărul Adevărul,
Romania Cehia 30-28: de ce au tremurat fetele pentru victorie si cand vor juca finala pentru semifinale

Plecata la Euro 2016 cu obiectivul de a forma o noua nationala competitiva, Romania va juca, miercuri, un meci care o poate propulsa in semifinale, la un pas de o medalie neasteptata. continuă pe Adevărul

CE Handbal (f): Romania vs Cehia 30-28/ La un pas de semifinale

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat confrutarea cu reprezentativa Cehiei, scor 30-28, in penultimul meci din Grupa Principala II a Campionatului European din Suedia. Formatia pregatita de Ambros Martin a intrat la pauza cu un avantaj de 3 goluri 17-14), insa Cehia a reusit sa egaleze scorul in repriza secunda. Finalul partidei a fost unul interzis cardiacilor, adversarele venind la un gol in minutul 57. Romania o va infrunta, miercuri, pe Danemarca, in partida decisiva pentru calificarea in semifinalele competitiei.

Dupa un meci tensionat, Romania a invins Cehia cu 30 - 28 la Campionatul European de Handbal Feminin

Echipa feminina de handbal a Romaniei a invins cu greutate Cehia, la EURO 2016, obtinand in final scorul de 30 -28 17-14).

Echipa Romaniei de handbal a invins Cehia, scor 30 - 28, si e tot mai aproape de semifinalele Campionatului European

Romania a invins Cehia, scor 30 - 28, in grupa principala a Campionatului European de handbal feminin din Suedia. Astfel, fetele antrenate de Martin Ambros sunt cu un pas mai aproape de.

LIVETEXT Romania Cehia: fetele joaca astazi cu gandul la meciul de maine. Calculele calificarii in semifinale

De la ora 17. 15, Manea si colegele ei intra pe teren intr-o partida in care victoria ar trebui sa fie o simpla formalitate, daca tricolorele isi doresc sa ramana in carti pentru cucerirea unei medalii la Campionatul European.

Live Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei a disputat, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )