Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania - Cehia / Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Pliskova

Adevărul Adevărul,
Romania - Cehia / Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Pliskova

Romania a inceput cu stangul intalnirea cu Cehia din sferturile Fed Cup, Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova in trei seturi. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep dupa tragerea la sorti a meciurilor de la Fed Cup: A iesit cum mi-am dorit eu!

Partida de Fed Cup dintre Romania si Cehia se va disputa in acest weekend, sambata si duminica in Sal Polivalenta din Cluj.

Explicatia lui Halep, dupa infrangerea de la FedCup: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile

Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei,am avut si cateva crampe .

Sute de romani, la ultimul antrenament al Simonei Halep, inainte de meciul din weekend cu Cehia. A dat autografe mai bine de o jumatate de ora

Sute de romani au luat parte la antrenamentul Simonei Halep programat joi la Sala Polivalenta din Cluj, ultimul inainte de meciul programat in weekend intre Romania si Cehia.

FOTO Sute de romani, la ultimul antrenament al Simonei Halep, inainte de meciul din weekend cu Cehia. A dat autografe mai bine de o jumatate de ora

Sute de romani au luat parte la antrenamentul Simonei Halep programat joi la Sala Polivalenta din Cluj, ultimul inainte de meciul programat in weekend intre Romania si Cehia.

FED CUP: Romania si Cehia, la egalitate, 1-1, dupa prima zi. Niculescu a invins-o pe Kvitova

FED CUP: Romania si Cehia, la egalitate, 1-1, dupa prima zi. Niculescu a invins-o pe Kvitova .

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

Fostul tenisman Ilie Nastase si vicepremierul Dancu, la meciul Simonei Halep de la Cluj. Presedintele Iohannis nu a mai ajuns la partida

Meciul Simonei Halep de la Cluj a atras o sumedenie de personalitati la partida, in frunte cu fostul mare tenisman Ilie Nastase. Marii absenti au fost insa presedintele Klaus Iohannis, care era asteptat la meciul inaugural si omul de afaceri Ion Tiriac, care participa adeseori la partide ale jucatoarei romance.

Uite operatia, nu e operatia! inca o schimbare in programul Simonei Halep. Cand va avea loc interventia chirurgicala

Uite operatia, nu e operatia!. Cam aceasta este expresia care caracterizeaza planurile Simonei Halep, din perioada urmatoare.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Fed Cup: Programul meciurilor Romania - Cehia

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )