Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania-Danemarca si istoria intalnirilor directe din ultimii ani

Online Sport Online Sport,
Romania-Danemarca si istoria intalnirilor directe din ultimii ani

Romania mai are un singur pas pana la calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia, iar ultimele rezultate contra Danemarcei ne dau mari sperante la un nou rezultat mare si la o calificare pe care o asteaptam cu totii. continuă pe Online Sport

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Ati urmarit in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Campionatul European de handbal: Romania - Danemarca 17-21, visul nostru s-a oprit in zidul nordic

Nationala de handbal a Romaniei a pierdut disputa cu Danemarca, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele aveau nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal (19:30)

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Kelemen Hunor: Cu acest rezultat, am iesit din conul de umbra in care nemeritat am fost in ultimii ani

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, la Cluj, intr-o conferinta desfasurata imediat dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca scorul de 6,7% la Camera Deputatilor, respectiv 6,8% la Senat, potrivit IRES, este un rezultat care va asigura o mai buna reprezentare a minoritatii maghiare in Parlament, dar si o iesire din conul de umbra in care, in mod nemeritat, a fost in ultimii ani.

LIVETEXT Romania - Danemarca, nationala de handbal joaca in aceasta seara pentru calificarea in semifinale!

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30 in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

LIVETEXT Romania - Danemarca, echipa de handbal joaca pentru calificarea in semifinale. Scor strans la pauza

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

Economia Turciei, in primul declin din ultimii sapte ani

Economia Turciei a scazut in mod neasteptat in trimestrul al treilea din 2016, acesta fiind cel mai vizibil efect al pierderii increderii investitorilor in urma tentativei de lovitura de stat din 15 iulie, al atacurilor teroriste si al instabilitatii politice, transmite Bloomberg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )