Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania discuta despre atragerea de investitii si capital din Iordania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania discuta despre atragerea de investitii si capital din Iordania

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a discutat, azi, despre posibilitatea de atragere a investitiilor si capitalului din Iordania, cu delegatia Asociatiei Oamenilor de Afaceri Iordanieni JBA), informeaza un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

AAR discuta despre dezvoltarea aviatiei civile in tara noastra

Asociatia Aeroporturilor din Romania AAR) organizeaza cea de-a 21-a Adunare Generala, in cadrul careia se va discuta despre dezvoltarea aviatiei civile in tara noastra.

Miss Universe Romania, in studioul Adevarul Live

Oana Roxana Andrei, romanca de 26 de ani care ne va reprezenta tara in finala internationala de la Moscova, pe 9 noiembrie, va discuta despre parcursul profesional si despre presiunile concursului.

Romania are cele mai mari PIERDERI din UE la TVA necolectat.

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, transmite Mediafax. Romania, Grecia si Letonia sunt tarile cu cele mai mari pierderi din TVA neincasat raportate la PIB, scrie cotidianul francez. Grecia a pierdut 9,8 miliarde de euro in 2011, iar Letonia 1 miliard de euro, potrivit unui document al Comisiei Europene .

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, calculate in functie de ponderea in PIB

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene obtinut de Le Monde, scrie Mediafax.

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat in 2011, de 10,3 miliarde de euro

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat. Tara noastra ocupa, astfel, prima pozitie in randul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )