Libnet.ro
UNICEF

18:00

AAR discuta despre dezvoltarea aviatiei civile in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AAR discuta despre dezvoltarea aviatiei civile in tara noastra

Asociatia Aeroporturilor din Romania AAR) organizeaza cea de-a 21-a Adunare Generala, in cadrul careia se va discuta despre dezvoltarea aviatiei civile in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Seful Aviatiei Civile din MT: Privatizarea TAROM a fost intarziata

Privatizarea companiei TAROM a fost intarziata, pentru ca operatorul aerian trebuie intai restructurat, a declarat vineri, seful Directiei Aviatiei Civile din Ministerul Transporturilor, Catalin Radu, la un eveniment dedicat aviatiei civile.

Industria de aparare, punct de interes pentru Ministerele Apararii din tara noastra si Turcia

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a discutat cu omologul sau turc, Ismet Ylmaz, despre dezvoltarea unui parteneriat in privinta intensificarii cooperarii in domeniul industriei de aparare, conform unui comunicat de presa.

FMI va discuta pe 27 septembrie noul acord cu tara noastra

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o valoare de circa 2 miliarde de euro, pe care Romania il va trata ca intelegere preventiva.

Corina Cretu: Tokes vorbeste in PE numai despre desprinderea unei parti a Romaniei din tara noastra

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat joi ca Lazslo Tokes a adus numai critici la adresa Romaniei in Parlamentul European, motiv pentru care trebuie retrasa decoratia lui Tokes.

Corina Cretu: Tokes vorbeste in PE numai despre desprinderea unei parti din tara noastra

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat joi ca Lazslo Tokes a adus numai critici la adresa Romaniei in Parlamentul European, motiv pentru care trebuie retrasa decoratia lui Tokes.

Vosganian: Tara noastra ar trebui sa aiba o crestere mai mare de 2% a PIB

Tara noastra ar trebui sa aiba o crestere mai mare de 2% a produsului intern brut PIB) pentru a inlatura decalajele fata de alte tari europene, considera ministrul Economiei, Varujan Vosganian, conform unui comunicat remis redactiei.

Tara noastra sustine propunerile de accelerare a punerii in practica a obiectivelor CUE

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, in cadrul reuniunii informale a ministrilor Transporturilor din Uniunea Europeana UE), ca tara noastra sustine propunerile de accelerare a punerii in practica a obiectivelor Cerului Unic European CUE), informeaza un comunicat de presa.

Romania discuta despre atragerea de investitii si capital din Iordania

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a discutat, azi, despre posibilitatea de atragere a investitiilor si capitalului din Iordania, cu delegatia Asociatiei Oamenilor de Afaceri Iordanieni JBA), informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )