Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania nu este inca pregatita pentru efectuarea de transplanturi pulmonare - specialisti

Hotnews Hotnews,
 Romania nu este inca pregatita pentru efectuarea de transplanturi pulmonare - specialisti

Sistemul sanitar din Romania nu este pregatit, in acest moment, sa sustina in deplina siguranta pentru pacient transplantul pulmonar, au afirmat sambata, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Ministerului Sanatatii, reprezentanti ai Societatii Romane de Pneumologie si ai Grupului de lucru pentru Transplant Pulmonar al Societatii Romane de Pneumologie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Principalul pericol pentru Romania este coruptia, care genereaza intarziere de dezvoltare si saracie

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care are ca efect intarzierea dezvoltarii si perpetuarea saraciei, a afirmat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Principalul pericol pentru Romania este coruptia

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care duce la intarzierea dezvoltarii si la perpetuarea saraciei, a declarat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Economist Banca Mondiala: Populismul din Romania este electoral, mai putin periculos fata de radicalismul din alte tari

Populismul a revenit in ultimii ani in multe tari, inclusiv din Europa, cu elemente radicale si partide care vor sa schimbe puternic sistemul socio-economic actual. In Romania, insa, populismul este unul consjunctural, legat de desfasurarea alegerilor.

Romania este pe locul 9 in UE la risipa alimentara. Fiecare roman risipeste anual circa 110 kilograme de mancare

Romania ocupa locul noua in UE la capitolul risipa alimentara. Potrivit statisticilor europene, fiecare roman arunca in fiecare zi cate o portie de mancare, ceea ce.

Seful Radioului Public, Ovidiu Miculescu, este urmarit penal pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Ovidiu Miculescu, presedinte - director general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )