Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania este nemijlocit interesata de asigurarea procesului de reformare din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este nemijlocit interesata de asigurarea procesului de reformare din Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe Lazar Comanescu a afirmat astazi ca tara noastra este nemijlocit interesata de asigurarea sustenabilitatii, credibilitatii si profunzimii procesului de reforme din Republica Moldova. Declaratiile ministrului au fost facute in contextul vizitei pe care acesta o efectueaza la Chisinau alaturi de secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Harlem Desir. continuă pe Ziarul Bursa

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu.

Romania este una dintre tarile cheie pentru noi in Europa Centrala si de Est

Romania, fiind a doua tara ca populatie din Europa Centrala si de Est CEE), este, in mod cert, o piata foarte importanta pentru noi, declara Peter Stracar, director executiv al GE pentru acesta regiune.

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Romania este in continuare foarte atractiva pentru investitori

Fondatorii si proprietarii companiei de electrocasnice Miele, Reinhard Zinkann si Markus Miele, considera ca tara noastra este in continuare atractiva pentru investitori, motiv pentru care compania analizeaza extinderea pe aceasta piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )