Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL). continuă pe Ziarul Bursa

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

VIDEO Cum suna si cum accelereaza cel mai mic Volkswagen: up!, cu echipare speciala Beats

Cel mai mic model Volkswagen, up!, a primit in 2016 o versiune restilizata, precum si o echipare speciala, Beats, care aduce in masina o instalatie audio mai performanta, cu subwoofer si 6 incinte acustice. Sistemul de infotainment, simplu si elegant integrat in bord, are ecran color. Iata o prezentare de 1 minut cu aceasta masina pentru a vedea cum arata, cum suna si cum accelereaza Volkswagen up! Beats.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Legendarul Nokia 3310, considerat cel mai rezistent telefon din istoria, a fost relansat oficial la targul de tehnologie Mobile World Congress

Nokia a relansat oficial modelul de telefon 3310, considerat cel mai fiabil si rezistent din toate timpurile, cu ocazia targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona Noul model va pastra.

Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

Un barbat din Vladivostok, Rusia, se poate declara printre cei mai norocosi oameni din lume. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata, de doua ori, in doar cateva minute. Din cauza.

A murit cel mai longeviv director din Romania. Si-a dedicat 41 de ani din viata unei puternice companii autohtone

Liviu Turdean, directorul uneia dintre cele mai importante companii romanesti de produse cosmetice a incetat din viata. Liviu Turdean a condus timp de 41 de ani compania Farmec, potrivit.

in lupta fara succes cu taxi si Uber, Taxify anunta cel mai mic tarif din Bucuresti

Taxify a debutat in Bucuresti la jumatatea anului 2016, iar pana acum a operat diverse reduceri sau mariri de tarif. Ultima veste: scade pretul la 1,17 lei pe kilometru.

Craciun (BCR Pensii): Provocarea acestui an este sa nu sacrificam anii 2018, 2019 si 2020; scaderea impozitelor nu mai este posibila

In Romania nu mai este loc pentru reduceri de taxe, avand in vedere ca tara noastra are, deja, cel mai mic buget din Uniunea Europeana si, cu toate ca anul 2017 arata bine din punct de vedere macroeconomic, istoria demonstreaza ca putem avea cifre record de crestere, dar si cifre record de recesiune, sustine Radu Craciun, director general BCR Pensii, citat de Agerpres. Suntem intr-un proces de neoprit pentru scaderea impozitelor. Dar acest lucru nu mai este posibil. Deja suntem tara cu cel mai mic buget din Uniunea Europeana. Ca tara, nu putem sa continuam la nesfarsit sa scadem veniturile bugetare, a explicat joi Radu Craciun.

Numarul somerilor a scazut la cel mai mic nivel de cand exista statistici

Numarul de someri a continuat sa scada in prima luna a acestui an, pana la 488 mii de persoane, nivelul minim din 1994, anul in care au inceput sa fie realizate astfel de statistici, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )