Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Craciun (BCR Pensii): Provocarea acestui an este sa nu sacrificam anii 2018, 2019 si 2020; scaderea impozitelor nu mai este posibila

In Romania nu mai este loc pentru reduceri de taxe, avand in vedere ca tara noastra are, deja, cel mai mic buget din Uniunea Europeana si, cu toate ca anul 2017 arata bine din punct de vedere macroeconomic, istoria demonstreaza ca putem avea cifre record de crestere, dar si cifre record de recesiune, sustine Radu Craciun, director general BCR Pensii, citat de Agerpres. Suntem intr-un proces de neoprit pentru scaderea impozitelor. Dar acest lucru nu mai este posibil. Deja suntem tara cu cel mai mic buget din Uniunea Europeana. Ca tara, nu putem sa continuam la nesfarsit sa scadem veniturile bugetare, a explicat joi Radu Craciun.

Deputatul liberal Cezar Preda sustine ca electoratul PSD nu vrea autostrazi, ci pensii: Asta este tara pe care a vrut-o partidul si pe care o va avea. Nu ai cum sa impaci si capra si varza!

Presedintele interimar al PNL Dambovita, deputatul Cezar Preda, sustine ca electoratul PSD nu vrea autostrazi, ci pensii, ceea ce va reprezenta o problema pentru liberali, atunci cand ei vor veni la putere.

Melania Mirea, BCR Pensii: Panaceul retentiei angajatilor nu mai e pachetul salarial, ci o oferta personalizata de beneficii

Daca in trecut pachetul salarial reprezenta panaceul pentru a atrage si a retine angajatii in cadrul unei companii, in prezent, chiar daca ofera este atractiva, angajatorii se folosesc de alte parghii pentru retentia personalului, printre acestea fiind.

Doi studenti, declarati indezirabili in Romania. Este vorba despre doi cetateni germani, care s-au autoradicalizat. Ei ar fi intentionat sa plece in Siria, pentru a se alatura gruparii Stat Islamic

Doi studenti germani, dintre care unul de origine siriana, si sotia sa, au fost declarati indezirabili in Romania, pe motiv ca s-au radicalizat si ca ar fi intentionat sa plece in Siria, pentru a se alatura gruparii Stat Islamic.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )