Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania a exportat armament si echipamente militare de 38 milioane de euro in primele trei luni din 2016

B1 B1,
Romania a exportat armament si echipamente militare de 38 milioane de euro in primele trei luni din 2016

Romania a exportat armament si echipamente militare de peste 38 de milioane de euro in primele trei luni ale acestui an, fata de 43 de milioane de euro, suma castigata in aceeasi perioada. continuă pe B1

Raport: Romania a incasat, in primele luni ale anului, 38 de milioane de euro din exportul de armament si echipamente militare

Romania a exportat, in primele trei luni ale anului, armament si echipamente militare cu o valoare de peste 38 milioane de euro. Principala destinatie a fost SUA, care a platit statului roman aproximativ 19 de milioane de euro, arata datele Departamentului pentru Controlul Exporturilor ANCEX) din cadru Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Romania a exportat in primul trimestru armament de peste 38 mil. euro, jumatate a ajuns in SUA - departament MAE

Romania a exportat armament si echipamente militare de peste 38 milioane de euro in primele trei luni din 2016, principala destinatie fiind Statele Unite ale Americii aproximativ 19 milioane de euro), potrivit datelor Departamentului pentru Controlul Exporturilor ANCEX) din cadru MAE, citate de Mediafax.

Indicii, in apreciere, pe fondul unei lichiditati mici, de 5 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 22,6 milioane de lei 5,07 milioane euro), mai mare decat cel inregistrat vineri.

Contracte de 21 milioane euro pentru modernizarea grupurilor energetice de la Rovinari si Isalnita

Ministerul Energiei a semnat cu Complexul Energetic Oltenia doua contracte de finantare in valoare de 21 milioane euro pentru modernizarea grupurilor energetice de la Rovinari si Isalnita, din Planul National de Investitii gestionat de institutie, a anuntat sambata Victor Grigorescu, ministrul Energiei, pe pagina sa de Facebook.

Raport: Romania a incasat, in primele luni ale anului, 38 de milioane de euro din exportul de ARMAMENT

Romania a exportat, in primele trei luni ale anului, armament si echipamente militare cu o valoare de peste 38 milioane de euro. Principala destinatie a fost SUA, care a platit statului roman aproximativ 19 de milioane de euro, arata datele Departamentului pentru Controlul Exporturilor ANCEX) din cadru Ministerului Afacerilor Externe.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )