Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania, favorita pe hartie in meciul cu Irlanda de Nord

România Liberă România Liberă,
Romania, favorita pe hartie in meciul cu Irlanda de Nord

Florin Gardos a declarat, miercuri, ca Romania este mai valoroasa decat Irlanda de Nord pe hartie, insa adversarii de sambata nu ocupa intamplator locul de lider in grupa F a preliminariilor Euro 2016. continuă pe România Liberă

Anghel Iordanescu, la prima conferinta ca selectioner al Romaniei: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminarii pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

Mircea Lucescu i-a vizitat pe tricolori. Meciul cu Irlanda de Nord poate fi inceputul unei noi generatii de aur

Romania intalneste vineri Irlanda de Nord in preliminariile pentru EURO 2016. Cu doua zile inaintea partidei, Mircea Lucescu a sosit in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia, la invitatialui Anghel Iordanescu.

Important pentru fanii care merg la meciul cu Irlanda de Nord. Metroul va circula pana dupa miezul noptii

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, programat vineri, ora 21:45, sa fie prelungit.

Evolutia stranierilor, inainte de meciul cu Irlanda de Nord. Probleme in defensiva, dubla pentru Bicfalvi

Linia defensiva este compartimentul care-i da cele mai mari batai de cap lui Anghel Iordanescu, care are probleme cu toti cei cinci fundasi stranieri convocati pentru meciurile cu Irlanda de Nord vineri, ora 21. 45, preliminarii Euro 2016) si Danemarca 18 noiembrie, 20. 30, amical). in schimb, Bicfalvi e in forma in campionatul din Ucraina.

Florin Gardos: La Steaua eram obisnuiti sa ne intrebam cand primim banii, in Anglia nu intereseaza pe nimeni

Fundasul Florin Gardos a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca la Steaua era o obisnuinta ca jucatorii sa se intrebe cand vor primi banii, insa dupa ce s-a transferat la Southampton a observat ca in Anglia nimeni nu este interesat de ziua de salariu.

Iordanescu crede ca Irlanda de Nord este favorita in meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Anghel Iordanescu a declarat, luni, ca Romania porneste cu sansa a doua in meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

Iordanescu vede Irlanda de Nord favorita in meciul cu Romania

In opinia lui Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale a Romaniei, echipa Irlandei de Nord, liderul surpriza al Grupei F dupa primele trei meciuri, porneste cu prima sansa in meciul de vineri seara.

FOTO Tata Puiu, vizitat de Nasu Sandu la primul antrenament al nationalei inainte de meciul cu Irlanda de Nord

Lotul national condus de selectionerul Anghel Iordanescu a efectuat luni seara primul antrenament inaintea duelului cu Irlanda de Nord, de vineri. La aceasta sedinta de pregatire a fost prezent si fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, care a discutat minute bune cu Tata Puiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )